modern soft 164 ارسال شده در 8 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 گوشی رو تک فایله چهار فایله همراه با فایل پیت نمیدونم با باکس z3x فلش کردم نگرفت مکشل گوشی اینه که وقتی گوشی رو میخوای باز کنی پین گوشی رو وراد کنی تا باز بشه شماره ها از کا افتاده و نمیتونی شماره وارد کنی به همین دلیل هم گوشی باز نمیشه در ضمن ریست هم نمیشه زد نمیره به بخش ریست فکتوری تا ریستش کرد حالت دانلود میبره ولی فکتوری نمیره لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 8 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 گوشی رو تک فایله چهار فایله همراه با فایل پیت نمیدونم با باکس z3x فلش کردم نگرفت مکشل گوشی اینه که وقتی گوشی رو میخوای باز کنی پین گوشی رو وراد کنی تا باز بشه شماره ها از کا افتاده و نمیتونی شماره وارد کنی به همین دلیل هم گوشی باز نمیشه در ضمن ریست هم نمیشه زد نمیره به بخش ریست فکتوری تا ریستش کرد حالت دانلود میبره ولی فکتوری نمیره یبار با آخرین ورژن 4فایل فلش کنید لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 8 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 یبار با آخرین ورژن 4فایل فلش کنید میشه لینک آخرین ورژن فایل فلش چهار فایلشو برام بزارین لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 8 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 میشه لینک آخرین ورژن فایل فلش چهار فایلشو برام بزارین متاسفانه فایلشو خودم ندارم ک آپلود کنم براتون اما میتونید از لینگ زیر خریداری کنید اینجا لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 8 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 کسی نداره فایلشو ؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2017 دوستان لطفا هر کی لینکشو داره بزاره ممنون لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2017 دوستان لطفا هر کی لینکشو داره بزاره ممنون خدمت شما آخرین ورژن رام ترکیه: دانلود [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2017 خدمت شما آخرین ورژن رام ترکیه: دانلود این رام تک فایله بود رایت کردم رو گوشی فلش گرفت ولی باز همچنان مورد رو سر گوشی هست لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2017 این رام تک فایله بود رایت کردم رو گوشی فلش گرفت ولی باز همچنان مورد رو سر گوشی هست این فایل به شخصه خودم تست کرده بودم مشکلی نداشته بود. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 10 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2017 این فایل به شخصه خودم تست کرده بودم مشکلی نداشته بود. داداش منم زدم کامل میره ولی انگار گوشی فلش نمیگره فقط آپدیت میشه و مشکل هم حل نمیشه مشکل اینجاش که به ریست فکتوری هم نمیره با باکس z3x هم فلش نمیگیره ولی گوشی باز میشه و رو پین میمونه اونم برا اینکه عدد نمیشه زد و گوشی رو باز کرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.