Hossein92 40 ارسال شده در 8 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 سلام بر اساتید محترم چند روزی هست که هر گوشی رو میخوام ترمیم کنم یا هرچیز دیگه ای تو حالت adb به باکس اوکتاپلاس وصل نمیشه یا بهتر بگم باکس نمیتونه گوشی رو شناسایی کنه با پورت های مختلف و کابل های مختلف امتحان کردم و همچنان مشکل داره درصورتی که باکس z3x هیچ مشکلی نداره و راحت گوشی رو شناسایی میکنه لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 9 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2017 تیک USB دیباگ روشنه گواهی تایید USB دیباگ ظاهر میشه اگه ظاهر نشدگوشی وصل کن بعد برنامه MoboRobo باز کن تا کادر تایید USB دیباگ ظاهر بشه اوکتاپلاس خودش توی شناسایی پورت بد قلقه لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 9 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2017 تیک USB دیباگ روشنه گواهی تایید USB دیباگ ظاهر میشه اگه ظاهر نشدگوشی وصل کن بعد برنامه MoboRobo باز کن تا کادر تایید USB دیباگ ظاهر بشه اوکتاپلاس خودش توی شناسایی پورت بد قلقه بله روشنه بله ظاهر میشه و تایید میکنم باز هم نمیشناسه یا اگه میشناسه فقط اینفو میگیره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.