modern soft 164 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوستان گوشی frp روشن هستش اندرویدشم 7 هست پین داره چطوری ور دارم که اطلاعاتش حذف نشه مشخصه فایلشم a310fxxu3cqh1 لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوست عزیز یه روش وجود داره ولی خودم تست نکردم اینه که اول نرم افزار samsung tool pro رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل گوشی را از طریق باکس سیگما به کامپیوتر وصل کنید با uart وصل کنید اگه نشناخت با یو اس بی امتحان کنید فقط کافیه داخل نرم افزار گزینه reset frp اخرین گزینه رو بزنید frp بسته خواهد شد این روش روی چند تا گوشی تست شده و جواب داه بقیشم که راحته دوست عزیز البته سرورس انلاین حذف frp وجود داره که یکم هزینه میخاد خودم با باکس octaplus گوگل اکانت گوشی رو بدون حذف اطلاعات تونستم حذف کنم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوست عزیز یه روش وجود داره ولی خودم تست نکردم اینه که اول نرم افزار samsung tool pro رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل گوشی را از طریق باکس سیگما به کامپیوتر وصل کنید با uart وصل کنید اگه نشناخت با یو اس بی امتحان کنید فقط کافیه داخل نرم افزار گزینه reset frp اخرین گزینه رو بزنید frp بسته خواهد شداین روش روی چند تا گوشی تست شده و جواب داه بقیشم که راحته دوست عزیز البته سرورس انلاین حذف frp وجود داره که یکم هزینه میخاد خودم با باکس octaplus گوگل اکانت گوشی رو بدون حذف اطلاعات تونستم حذف کنم بیشتر متدهای frp اختاپوس با حذف اطلاعات انجام میشه لطفا بفرمایید دقیقا رو کدوم مدل و با کدوم متد frp رو بدون حذف اطلاعات خاموش کردید ؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 6 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 متاسفانه باکس های سیگما و octaplus رو ندارم آیا راهیی هست ؟ سرویس حذف آنلاین چقدر هزینه داره ؟ لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 6 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 تا چند وقت پیش 45 بود قیمت جدید هم همینباید باشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 6 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 دوست عزیز بدون باکس نمیشه کاری کرد قیمتش هم همونیه که دوست عزیزمون فرمودن تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 7 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 حتما باید باکس های سیگما و اوختا پلاس رو باید داشته باشی با باکس z3x یا bst با اینا نمیشه کاری کرد لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 7 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 متاسفانه باکس های سیگما و octaplus رو ندارم آیا راهیی هست ؟ سرویس حذف آنلاین چقدر هزینه داره ؟ الان هزینش 60 تومنه بعد از آقا ایلیا بخواید فایل رو براتون بسازه یا اگه آماده هست از سایت خرید کنید. با این روش 100 درصد جواب میده لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 8 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 چه فایلی بسازه ؟؟ لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 8 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2017 الان هزینش 60 تومنهبعد از آقا ایلیا بخواید فایل رو براتون بسازه یا اگه آماده هست از سایت خرید کنید. با این روش 100 درصد جواب میده چه فایلی باید بسازه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.