ahmadnamdari 18 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 خسته نباشید این مدل رو بکاپ میگیرم ولی رایت نمیشه و حتی بعضی مدل ها رو از cmd بکاپ میگیرم رایت میشه و روی لوگو گیر میکنه مشکل چیه؟ لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 با نرم افزار android rom dumper بکاپ بگیرید براحتی نصب میشه من برای بکاپ از این نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 6 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 با نرم افزار android rom dumper بکاپ بگیرید براحتی نصب میشه من برای بکاپ از این نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم مهندس این نرم افزار سری های چین و بعضی مدل های دیگه رو پشتیبانی نمیکنه. لطفا روش بکاپ گیری این مدلو بگین لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 6 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 دوست عزیز من از رام A7000 اینجوری بکاپ گرفتم و مشکلم نداشتم اگه نرم افزار جواب نمیده بهترین راه استفاده از دستورات ADB هستش هم میتونین از system.img بکاپ بگیرید هم فول دامپ بگیرید برای همه گوشیها جواب میده اموزشش توسط استاد ایلیا تو سایت موجود هست موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.