davoddanialy 56 ارسال شده در 5 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 سلام.توی ریکاوری ارور نمیده Frp onهست و رایت نمیکنه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوست عزیز این مشکل چند راه حل داره یکیش اینه که باتری گوشی رو دربیاری که شما بزار اخرین مرحله انجام بده بعدیش اینه که به kies وصل کنی و اپدیت کنی روش سوم اینه که با 4 فایل و odin3.10.7 فلش کنی فقط فایل pda رو نزارید و فلش کنید این روش تست شده هست برای حل روی ارم موندن بعضی وقتا pit تنها رو فلش کنید یا bl رو البته مونده به شرایط مشکلتون موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 7 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 دوست عزیز این مشکل چند راه حل داره یکیش اینه که باتری گوشی رو دربیاری که شما بزار اخرین مرحله انجام بده بعدیش اینه که به kies وصل کنی و اپدیت کنی روش سوم اینه که با 4 فایل و odin3.10.7 فلش کنی فقط فایل pda رو نزارید و فلش کنید این روش تست شده هست برای حل روی ارم موندن بعضی وقتا pit تنها رو فلش کنید یا bl رو البته مونده به شرایط مشکلتون موفق باشید درود برنامه kies نه تو حالت دانلودینگ و نه ریکاوری گوشی رو نمیشناسه روش سوم هم که گفتین با 4 فایل و odin 3.10.7 بدون pda فلش کردم باز بی فایده بود.(با این فایل g570fxxu1aqh6_cl12144487_qb14733612)که توی لیست sammobile اول بود برنامه smart suich هم پشتیبانی نمیکنه pit رو هم تنها فلش کردم بی فایده بود bl رو تنها گزاشتم و فلش کردم باز هم درست نشد فقط مونده باتری رو در بیارم و بزارم جا و این که فکر کنم اندروید 7 براش اومده.اول با 7 فلشش کنم اگه نشد دیگه باتری آیا راه دیگه ای مونده؟ لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 7 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 7 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 درود و تشکر فراوان با کمک شما و تلاش خودم درستش کردم اندروید 7 (4فایل) با مشخصه G570FXXU1BQI6 رو دانلود کردم با pit و تیک گزینه های repartion و updateboot فلش کردم و ok شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.