behnam1991 199 ارسال شده در 5 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 سریال الان دقیقا با چه اعدادی شروع میشه 35 یا 99 اینو بهم بگید؟؟با مودم درست نمیشه نیاز به رایت سرت هستش و باکس z3x میخواد با پست بفرستید جایی دیگه ارزونتره تا باکس بخرید با 35 شروع میشه سرت بزنی سریال عوض میشه ؟؟؟؟ فقط با باکس z3x مشکل اوکی میشه ؟؟ میشه اموزششو برام بذارین من ببرم نشون اون تعمیرکاره بدم بلکم یاد بگیره گوشیمو اوکی کنه فایل سرتشو از کجا میتونم دانلود کنم (اگ ممکنه براتون لینک دانلودشو بدین بهم) شرمنده زیاد اذیتتون میکنم معذرت میخام ممنونم هستم از وقتی ک برای پاسخگویی برام میذارین (خاهش میکنم ازتون فایل سرت رو بهم بدین و لینک اموزشش) ببرم بدم بهش اوکی شه گوشیم پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوست عزیز بدون باکس نمیتونید این مدل با فایل مودم مشکلش حل نمیشه برای مشکل not registered فقط کافیه با باکس z3x یا octaplus ترمیم شبکه کنی مشکلت براحتی حل میشه برای مشکل سریال هم باید باکس باشه تا بتونی cert بزنی یا اینکه از سریالی که باکس بهت میده استفاده کنی ولی بدون باکس فکر نکنم بشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 دوست عزیز بدون باکس نمیتونید این مدل با فایل مودم مشکلش حل نمیشه برای مشکل not registered فقط کافیه با باکس z3x یا octaplus ترمیم شبکه کنی مشکلت براحتی حل میشه برای مشکل سریال هم باید باکس باشه تا بتونی cert بزنی یا اینکه از سریالی که باکس بهت میده استفاده کنی ولی بدون باکس فکر نکنم بشه cert بزنن سریال تغییر میکنه درسته ؟؟ با باکس باشه ترمیم شبکه بزنه سریال تغییر نمیکنه ؟ پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 5 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 بله دوست عزیز سرت بزنید شماره سریال عوض میشه ولی با ترمیم شبکه سریال تغییر نمیکنه فقط مشکل not registered حل میشه بالای 10 بار اینجوری مشکلم رو حل کردم چیز دیگه نیاز نیست البته samsung tool pro میشه سریال رو بصورت دستی وارد کرد روی این مدل تست نکردم بعضی از گوشیها رو حتما باید سرت بزنید تا مشکل سریال حل بشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 5 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2017 بله دوست عزیز سرت بزنید شماره سریال عوض میشه ولی با ترمیم شبکه سریال تغییر نمیکنه فقط مشکل not registered حل میشه بالای 10 بار اینجوری مشکلم رو حل کردم چیز دیگه نیاز نیست البته samsung tool pro میشه سریال رو بصورت دستی وارد کرد روی این مدل تست نکردم بعضی از گوشیها رو حتما باید سرت بزنید تا مشکل سریال حل بشه ی دنیا ممنون از وقتی ک میذارین برای جواب دادن ب سوالات من پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 با 35 شروع میشهسرت بزنی سریال عوض میشه ؟؟؟؟ فقط با باکس z3x مشکل اوکی میشه ؟؟ میشه اموزششو برام بذارین من ببرم نشون اون تعمیرکاره بدم بلکم یاد بگیره گوشیمو اوکی کنه فایل سرتشو از کجا میتونم دانلود کنم (اگ ممکنه براتون لینک دانلودشو بدین بهم) شرمنده زیاد اذیتتون میکنم معذرت میخام ممنونم هستم از وقتی ک برای پاسخگویی برام میذارین (خاهش میکنم ازتون فایل سرت رو بهم بدین و لینک اموزشش) ببرم بدم بهش اوکی شه گوشیم الان دسترسی به کامپیوتر ندارم...برای این مدل هم سریال دستی وارد کردن یا ترمیم شبکه وجود ندارد..الان سریال رو دقیق ببینید با پشت گوشی یکیه یا تغییر کرده؟ - - - Updated - - - با 35 شروع میشهسرت بزنی سریال عوض میشه ؟؟؟؟ فقط با باکس z3x مشکل اوکی میشه ؟؟ میشه اموزششو برام بذارین من ببرم نشون اون تعمیرکاره بدم بلکم یاد بگیره گوشیمو اوکی کنه فایل سرتشو از کجا میتونم دانلود کنم (اگ ممکنه براتون لینک دانلودشو بدین بهم) شرمنده زیاد اذیتتون میکنم معذرت میخام ممنونم هستم از وقتی ک برای پاسخگویی برام میذارین (خاهش میکنم ازتون فایل سرت رو بهم بدین و لینک اموزشش) ببرم بدم بهش اوکی شه گوشیم الان دسترسی به کامپیوتر ندارم...برای این مدل هم سریال دستی وارد کردن یا ترمیم شبکه وجود ندارد..الان سریال رو دقیق ببینید با پشت گوشی یکیه یا تغییر کرده؟ لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 6 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2017 الان دسترسی به کامپیوتر ندارم...برای این مدل هم سریال دستی وارد کردن یا ترمیم شبکه وجود ندارد..الان سریال رو دقیق ببینید با پشت گوشی یکیه یا تغییر کرده؟ - - - Updated - - - الان دسترسی به کامپیوتر ندارم...برای این مدل هم سریال دستی وارد کردن یا ترمیم شبکه وجود ندارد..الان سریال رو دقیق ببینید با پشت گوشی یکیه یا تغییر کرده؟ سریال دقیقا با پشت گوشی یکی هستش اگ ترمیم شبکه و سریال دستی وجود نداره چیکار کنم ؟؟ اگ میشه بگین چیکار کنم که من ببرم به اون تعمیراتیه نشون بدم بلکه کارم اوکی شه ممنون میشم راه حل نهایی و فایل های لازم بهم بدین . واقعا نمیدونم به چه زبونی تشکر کنم ازتون پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 7 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 سریال دقیقا با پشت گوشی یکی هستشاگ ترمیم شبکه و سریال دستی وجود نداره چیکار کنم ؟؟ اگ میشه بگین چیکار کنم که من ببرم به اون تعمیراتیه نشون بدم بلکه کارم اوکی شه ممنون میشم راه حل نهایی و فایل های لازم بهم بدین . واقعا نمیدونم به چه زبونی تشکر کنم ازتون این فایل سرت SM-N920P_35339004181355_-567841416_1975326081_1057637899.cert - Google Drive سرت رو روی کامبنیشن رایت کنه همین لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 7 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 این فایل سرتSM-N920P_35339004181355_-567841416_1975326081_1057637899.cert - Google Drive سرت رو روی کامبنیشن رایت کنه همین ممنونم از لطفتون و پاسخگویی فرمودین سرت بزنه سریال تغییر میکنه راهی نداره اوکی شه ولی سریال تغییر نکنه ؟؟ پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 7 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2017 ممنونم از لطفتون و پاسخگوییفرمودین سرت بزنه سریال تغییر میکنه راهی نداره اوکی شه ولی سریال تغییر نکنه ؟؟ چرا قبلش بیایید با باکس QCN بزنید ببینید مشکل شبکه حل میشه http://support.halabtech.com/uploads/SM-N920P_MPSS.BO.2.0.1.c3.5.4-00015-M9635TAARANAZM-1_26-3-2017_12-11-22.rar لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.