siavash sadr 274 ارسال شده در 3 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2017 MEGA هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2018 در در 11 مهر 1396 در 17:25، siavash sadr گفته است : MEGA مهندس راهنمایی میکنید چطوری باید روت بکنیم ؟؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 1 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2018 در در 7 اسفند 1396 در 16:46، modern soft گفته است : مهندس راهنمایی میکنید چطوری باید روت بکنیم ؟؟ سلام دوست عزیز بابت دیر جواب دادن شرمنده پدرم فوت کرده ی مدتی هست نیستم فایل رو تو قسمت ap قرار بدید و رایت کنید فقط توجه کنید ک crome servic انلاک باشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 1 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2018 در 4 دقیقه قبل، siavash sadr گفته است : سلام دوست عزیز بابت دیر جواب دادن شرمنده پدرم فوت کرده ی مدتی هست نیستم فایل رو تو قسمت ap قرار بدید و رایت کنید فقط توجه کنید ک crome servic انلاک باشه خدا رحمت کنه لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 1 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2018 در 17 دقیقه قبل، ahmadnamdari گفته است : خدا رحمت کنه ممنون هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 1 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2018 در 33 دقیقه قبل، siavash sadr گفته است : سلام دوست عزیز بابت دیر جواب دادن شرمنده پدرم فوت کرده ی مدتی هست نیستم فایل رو تو قسمت ap قرار بدید و رایت کنید فقط توجه کنید ک crome servic انلاک باشه خدا رحمت کنه داداش فقط با رایت فایل بوت روت میشه دستگاه ؟ من رایت کردم دستگاه اینفو نداد مجبور شدم بوت اصلی رو رایت کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.