nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم اول از همه تشکر کنم بابت سایت خوبتون و زحمات بی وقفه و بی دریغتون که وقت خودتونو برای حل مشکلات امثال من میذارین یه گوشی sm-n920p دارم بوت لوپ شده فلشش زدم با اندروید 7 بالا اومد ولی سیمکارت رو نمیشناسه مجدد فایل دیگه ای زدم روش برای رفع مشکل انتن هنوز مشکل پابرجا هستش میشه کاریش کرد روستا هستم دسترسی به تعمیراتی ندارم کم و بیش سرم میشه از گوشی اگ امکانش هست ممنون میشم کمک کنین با تشکر لینک ارسال
nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 اینم بگم شاید کمک کنه قبل از اینکه اینطوری ب سر گوشیم بیاد من ی بک آپ با نرم افزار Smart Switch گرفتم از گوشی کمک میکنه به درست شدن گوشی ؟؟؟؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد پیشاپیش ممنون از زحماتتون لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 2 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 سلام این مشکل بارها تو انجمن مطرح شده.سرچ کنید لطفا ترمیم شبکه این مدل نیازمند باکسهای تعمیراتی هست .آیا ابزاری دارید ؟ شما با اسمارت سوییچ از اطلاعات گوشیتون بکاپ گرفتید نه رام گوشی که کمکی برای حل مشکلتون نمیکنه. لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 2 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 سلام این فایل مودم رو رایت کنید ببینید حل میشه یا نه modem گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 سلاماین مشکل بارها تو انجمن مطرح شده.سرچ کنید لطفا ترمیم شبکه این مدل نیازمند باکسهای تعمیراتی هست .آیا ابزاری دارید ؟ شما با اسمارت سوییچ از اطلاعات گوشیتون بکاپ گرفتید نه رام گوشی که کمکی برای حل مشکلتون نمیکنه. ببخشید معذرت میخوام نه ابزار ندارم یعنی بی ابزار امکان پذیر نیست ؟ بازم معذرت بابت نگرانی و اذیت شدنتون لینک ارسال
nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 سلام این فایل مودم رو رایت کنید ببینید حل میشه یا نه modem نشد متاسفانه اگ باعث اذیت شدنتون میشه جواب و رفع مشکل من تا ادامه ندم لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 2 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 این مشگل حل شدنی هست ولی باید ابزار مورد نیاز را داشته باشین از من میشنوی بده یه نرم افزار کار برات اوکی کنه تا بیشتر از این گوشی به مشگل برنخوره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 این مشگل حل شدنی هست ولی باید ابزار مورد نیاز را داشته باشین از من میشنوی بده یه نرم افزار کار برات اوکی کنه تا بیشتر از این گوشی به مشگل برنخوره متاسفانه دسترسی ب نرم افزار کار ندارم بازم شرمنده که باعث گرفتن وقتتون شدم گفتم شاید بتونم خودم مشکل رفع کنم بیخیال گوشی میشم اگ راهی نداره خود کرده را تدبیر نیست لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 2 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 شما در هرجای گشور باشین دوستان از هر منطقه در سایت هستن هر جا باشین اسم نزدیکترین شهر را بگین شاید از دوستان داخل سایت یکی باشه کمکتون کنه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
nazeri 10 ارسال شده در 2 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2017 شما در هرجای گشور باشین دوستان از هر منطقه در سایت هستن هر جا باشین اسم نزدیکترین شهر را بگین شاید از دوستان داخل سایت یکی باشه کمکتون کنه نمیدونم ب چه زبونی از زحماتتون تشکر کنم دوست داشتم خودم اگ بتونم رفع کنم مشکل رو که گویا کار من نیست بازم خیلی ممنونم از جواباتون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.