saied217 11 ارسال شده در 24 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2018 در در 28 دی 1396 در 09:22، saeedreza گفته است : چجوري اكي شد ي توضيح ميدي لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2018 دوستان این مدل و مدل g610f قابلیت رایت سریال دیگه ندارن؟ irgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در 13 ساعت قبل، iraj گفته است : دوستان این مدل و مدل g610f قابلیت رایت سریال دیگه ندارن؟ مدل G610F میشه ولی از اولم مدل G570 نمیشه کلا لینک ارسال
farshad.hezarian 13 ارسال شده در 27 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2018 سلام خدمت همکارا. میشه یه لطف کنین روش روت اکسپلورر بزارین چطور پوشه efsرو ترمیم کنیم از اونجا لینک ارسال
REDFORCE 44 ارسال شده در 27 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2018 درود دوست عزیز لطف کن و این روش رو دقیق هر کار کردی و ترمیم شد رو بگید ما درحال تکمیل این روش هستیم برای بسیاری از مدل های جدید که قابلیت ترمیم سریال ندارند لطف کنید بگید تا سلوشن تکمیل بشه و ما در اختیارتون قرار بدیم لینک ارسال
fixcelll 2 ارسال شده در 28 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2018 سلام خدمت همه دوستان و همکاران گرامی بنده یک مدل از همین گوشی اومد دستم که به طور اتفاقی سیم کارت دو و مموری کارت از کار افتاده بود طبق تجربه قبلی با باکس z3x یک رام جدید فلش زدم مموری درست شد ولی هر دو سیم کارت از کار افتاد(اسلات سالم-بیس باند نداشت) اول بخش ریجستری سیم کارت دو را در سامانه همتا درست کردم (نداشت و فقط یک سیم کارت اکتیو بود) اما موقع ترمیم بیس باند متاسفانه روش های زیادی را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم در اخر فایل nv به اصطلاح تست چند پست قبل رو رایت زدم ! به محض رایت سریال گوشی کاملا پرید!!! و بعد از فلش مجدد مشکل هنگ و ری استارت روی ارم پیش اومد!! این مشکل با فایلی که چند پست قبل اپلود شد حل میشه ولی چند مشکل هست اول اینکه بعد رایت این فایل دیگه نمیتونید کاستوم ریکاوری بزنید و گوشی روت نمیشه که ترمیم سریال کنید ! مشکل دوم گوشی گاه و بی گاه هنگ میکنه تقریبا اکثر روش های روت رو تست کردم متاسفانه بدون کاستوم ریکاوری روت نمیشه بنده چندین فایل و روش هم خریداری کردم ! ولی کارساز نبوده تا الان برای ترمیم سریال حتما ورژن 27.7 سامسونگ تول رو دانلود کنید برای روت هم از ریکاوری مد یا کینگو نسخه اندروید استفاده کنید رام مناسب هم تو قسمت دانلود باکس رام ایران هست میتونید اونو استفاده کنید بسیار بسیار گوشی بد قلقی هست موقع پذیرش تعمیرات احتیاط کنید اگر پیشرفتی داشتین بقیه رو هم مطلع کنید لینک ارسال
aghaghia 0 ارسال شده در 9 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2018 سلام .درخواست راه حل مشکل پریدن s/n مدل g570f میخوام.با تشکر لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 3 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2019 سلام دوستان برای مودم کسی راهکاری داره ؟؟؟سریال گوشی همه 0شده و بیس داره ارور nv داد بعداز رایت nvمشکل حل شد اما الان میزنه مودم رو دانگرید کن ....دوستان کسی راه کاری ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 سلام خسته نباشید خدمت اساتید من این گوشی رو سریال زدم ولی بازم تماس اضطراریه لینک ارسال
ehsan_hd 129 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2019 در 2 ساعت قبل، saeidrezam گفته است : سلام خسته نباشید خدمت اساتید من این گوشی رو سریال زدم ولی بازم تماس اضطراریه درود باید با چیمرا پچ بزنید همیشه بی منت کمک کن یه خدایی هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.