milad 15 ارسال شده در 29 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2017 سلام خدمت همکارای عزیز یه j5 prime هست g570f همکار ریسیت efs زده ونه بیسباند داره نه سریال من کامبونیشن زدم بی فایده بود 4فایله زدم بی فایده بود هرکاری بگین کردم efs هم زدم موفق رایت میشه ولی بیسباند نمیاد فایل سرت هم میزنم خطا میزنه میگه فایل مودم دانگرید بشه مودم قدیمی ترینشم زدم بی فایده بود ازیه گوشی سالمم esf بک اپ زدم روش بی فایده بود این فایل هاروهم تست کردم روش [ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH] ممنون میشم راهنماییم کنید اساتید عزیز لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 29 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2017 سلام این رام جدید More Info Country / Region United Arab Emirates PDA G570FXXU1AQH6 Product Code XSG CSC G570FOJV1AQH2 Phone G570FXXU1AQH2 لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 29 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2017 با باکس اکتا پلاس امتحان کن لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 30 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 ممنون از پاسخگوییتون مهندس تست کردم بی فایده بود لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 30 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 با باکس اکتا پلاس امتحان کن ندارم متاسفانه استاد لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 30 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 دوست عزیز بعد از اینکه reset efs زدی باید write default efs بزنی تا بیسباند بیاد شما بازم با فایل های زیر تست بکنید efs-cert-nv اگه نشد از داخل root explorer میتونی efs رو ترمیم کنی تا بیسباند برگرده اموزشش تو انجمن موجوده تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 1 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2017 دوست عزیز بعد از اینکه reset efs زدی باید write default efs بزنی تا بیسباند بیاد شما بازم با فایل های زیر تست بکنید efs-cert-nv اگه نشد از داخل root explorer میتونی efs رو ترمیم کنی تا بیسباند برگرده اموزشش تو انجمن موجوده ممنون از راهنماییت مهندس عزیز من بعد از ریسیت esf چندتا esf از جمله esf که شما دادین رو زدم ولی برنگشت کامل رایت و بعدش دستگاه ریبوت میشه ولی بیسباند برنگشت میشه لینک آموزش ترمیم بیسباند با root exploer رو بهم بدین اونم تست کنم ممنون میشم ازتون لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 1 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2017 سلام .از efs بک اپ بگیرین ..با روت اکسپلوره یک بار پوشه efs رو پاک کنین و بعد کامبینیشن رایت کنید ببینید بیس برمیگرده یا نه .. گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 1 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2017 سلام .از efs بک اپ بگیرین ..با روت اکسپلوره یک بار پوشه efs رو پاک کنین و بعد کامبینیشن رایت کنید ببینید بیس برمیگرده یا نه .. استاد عزیز پوشه esf رو از روت اکسپلور پاک کردم و esf زدم روش بیسباند اومد آنتنم هست منتهی سریال همش0هستش کامبو زدم پشتش فایل زدم هنوز سریال 0 هستش چندتا سرت هم زدم نمیگیره ارور میزنه لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 1 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2017 چه اروری میده واسه رایت سرت اینفو بزارید لطفا گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.