arashmaleki 16 ارسال شده در 25 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 سلام يدونه j500h هست ميخام سريال دلخواه بزنم روش همچين گزينه ايي نداره توي z3x كسي ميتونه راهنمايي كنه ؟يا اينكه اموزش اديت سرت كه اون سريالي كه ميخامو روش بزنم ؟ يا بايد چه مدلي به جاي j500h بزارم براي اين كار ممنون لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 25 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 دوست عزیز تو سایت خودمون این اموزش هست آموزش رایت سریال و حل مشکل شبکه j500h تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 دوست عزیز تو سایت خودمون این اموزش هست آموزش رایت سریال و حل مشکل شبکه j500h درود دوست عزيز من ميخام سريال دلخواه بزنم و يه سريال دارم و ميخام اونو روي گوشي رايت كنم منظورم سرت وسوپر نيست براي اين مدل z3x براي سريال. دلخواه نداره و به نظرم يا مدل مشابه كه بشه سريال دلخواه زد پيدا كنم يا اديت سرت كه شماره سريال دلخواه بكنم كسي بلد راهنمايي كنه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 دوست عزیز تغییر سرت به کلی سرت رو از کار میندازه و کار راحتی نیست که شما بخوای تغییر بدی(رمز گشایی کد) اگه همچین امکانی وجود داشت z3x قابلیت repair دستی رو اضافه میکرد موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 مرسی از شما علیرضا یعنی راهی نیست که بزنم سریال دلخواه؟ لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 مرسی از شما علیرضا یعنی راهی نیست که بزنم سریال دلخواه؟ امکانش هست سریال دلخواه بزنید ولی دیگه آنتن نمیاد خودم خیلی دنبالش بودم فقط superimei لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.