vso 24 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 فک کنم هاردش مشکل داره! با آخرین فایلی که دادید زدم به sboot ایراد گرفت بعد sboot رو برداشتم فلش شد اما بازم بالا نیومد. ریکاوری هم تکی بصورت tar زدم اما تو ریکاوری هم نرفت یعنی رو آرم samsung j16 گیر کرد و بالاتر نرفت. TALESH People لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 روشی که بهت گفتم ریکاوری ظاهر نشد اگه نه رام چهار از این سایت بگیر امتحان کن قبلش به مشتری تماس بگیر بگو احتمال خاموشی گوشی هست (همون اتفاقی که برای من افتاد ضرر کردم) رام رسمی 4 فایل (Full Firmware) [TABLE=width: 100%, align: center] Samsung Galaxy J1 2016 (J120F) [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] مدل [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] اندروید [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] Build Number [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] تاریخ ساخت [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] ChangeList [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] منطقه [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] فارسی [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] حجم [/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] خرید فایل [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center] J120F [/TD] [TD=align: center] 5.1.1 [/TD] [TD=align: center] J120FXXU2AQG1 [/TD] [TD=align: center] 08.07.2017 [/TD] [TD=align: center] 9398224 [/TD] [TD=align: center] ایران [/TD] [TD=align: center] منو،کیبورد [/TD] [TD=align: center] 1.05 GB [/TD] [TD=align: center] دانلود [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 روشی که بهت گفتم ریکاوری ظاهر نشد اگه نه رام چهار از این سایت بگیر امتحان کن قبلش به مشتری تماس بگیر بگو احتمال خاموشی گوشی هست (همون اتفاقی که برای من افتاد ضرر کردم) رام رسمی 4 فایل (Full Firmware) [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] مدل[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] اندروید[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] Build Number[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] تاریخ ساخت[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] ChangeList[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] منطقه[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] فارسی[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] حجم[/TD] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: center] خرید فایل[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center] J120F[/TD] [TD=align: center] 5.1.1[/TD] [TD=align: center] J120FXXU2AQG1[/TD] [TD=align: center] 08.07.2017[/TD] [TD=align: center] 9398224[/TD] [TD=align: center] ایران[/TD] [TD=align: center] منو،کیبورد[/TD] [TD=align: center] 1.05 GB[/TD] [TD=align: center] دانلود[/TD] [/TR] [/TABLE] این فایل هم زدم اما باز رو آرمه و بالاتر نمیره! فلش کامل گرفت... TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 تسلیم شیم؟ هارده بنظرتون دوستان؟؟؟ TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 27 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2017 دوستان نظرتون هارده؟؟؟؟ TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 28 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2017 اساتید راهنمایی کنن TALESH People لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 29 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2017 اساتید راهنمایی کنن اگه با pit هم جواب نگرفتید بله هارده البته دو سه مدل گوشی سامسونگ داشتم وقتی lcd عوض کردم اومد بالا:3: خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.