persian.gsm 14 ارسال شده در 24 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2017 با درود گوشی به کامپیوتر متصل شده و بعدش خاموش جریان کشیش مثل گوشی روشنه ابتدا ۹صدم بعدش ۱۳ صدم و... متغیره عدد لطفا راهنمایی بفرمایید من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 24 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2017 سلام الان گوشی زنگ میخره؟ در اثر اتصال خاموش شده یا نرم افزار زدید؟ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 25 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 گوشی خاموشه بزرگوار دانلودینگ نداره که فلش بزنم بعده اتصال به کامپیوتر قط شده من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 25 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 گوشی خاموشه بزرگواردانلودینگ نداره که فلش بزنم بعده اتصال به کامپیوتر قط شده سلام قبل پاور جریان می کشه؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 25 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 باکس مدوسا پرو این مدل پشتیبانی نمی کنه احتمالا z3x jtag پشتیبانی کنه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 25 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2017 دوست عزیز اگه جیتگ باکس atf رو داری میتونی ترمیم بوت کنی http://s8.picofile.com/file/8307449350/SM_G355H_PCB_TYPE2_EMMC_TP.jpg پینوتش رو هم براتون گزاشتم چون اموزشش زیاد و پخش بود ادرس سایت رو میزارم ولی اگه تا حالا ترمیم بوت نکردید بدید یه همکار براتون انجام بده g355h repair boot ????? - [PINOUT + BOOT INSIDE] - GSM-Forum تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 نه استاد با زدن پاور جریان های مختلفی رو میکشه انگار که گوشی روشنه! به سیستم وصل میکنم هیچ درایوری نمیشناسه و کوچکترین اتفاقی نمیفته توی درایورا و کارت های شناخته شده من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 26 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 دوست عزیز اگه جیتگ باکس atf رو داری میتونی ترمیم بوت کنی http://s8.picofile.com/file/8307449350/SM_G355H_PCB_TYPE2_EMMC_TP.jpg پینوتش رو هم براتون گزاشتم چون اموزشش زیاد و پخش بود ادرس سایت رو میزارم ولی اگه تا حالا ترمیم بوت نکردید بدید یه همکار براتون انجام بده g355h repair boot ????? - [PINOUT + BOOT INSIDE] - GSM-Forum خیلی متشکرم از راهنمایی از بابت مشکل بوت اطمینان هست با توجه به عدم شناختن درایور؟ ممکن نیست سخت افزاری باشه؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.