persian.gsm 14 ارسال شده در 21 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 بادرود تبلت بالا نمیومد چک کردم دیدم سمت چپ سوکت باطری یه خازن سرامیک شکسته و موقع جازون باطری جرقه میزنه اگر دوستان لطف کنن راهنمایی کنن در خصوص ظرفیت خازن ممنون میشم و سوال دوم اینکه اغلب تبلتا از یه ظرفیت برای خازن ورودی ولتاژ استفاده میکنن؟ سپاسگذارم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 21 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 دوست عزیز خازن تنها راهش تعویض کردنه نمیشه یکسره کرد واین که هر تبلتی ولتاژ مخصوص خودشو داره البته در سری مدیاتک بیشتر دیده میشه که از یک ولتاژ مشابه تبلت ها استفاده میکنن در کل نسبت به نوع cpu فرق میکنه مثلا سری مدیاتک با ولتاژ بیشتری روشن میشن نسبت به بقیه تبلت ها بین خود تبلتهای مدیاتک هم جریان فرق میکنه نسبت به نوع مدل mtxx ولتاژ فرق میکنه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 22 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2017 ممنون از پاسخ بنده عرض نکردم یکسره... قطعا یکسره نمیشه چون شکسته و دسترسی نداشتم گفتم. شاید دوستان دمه دست داشته باشن و یه لحظه از روی برد درارن و ظرفیتشو بگیرن چون نوکیاهای قدیمی رو تست کرده بودم اغلب یه ظرفیت داشتن بازم ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.