atp_salari 11 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 百度帐号—注册验证 برادرا من هنوز تو تایید این لینک موندم کسی نیست کمکم کنه؟ لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 برای دانلود یه اکانت فایلگیر بخر لینک فایل رو بده بهش برات لینک مستقیم میکنه این دردسرها رو هم نداری لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 سلام همون طور که میدونید سایت pan.baidu.com یک منبع خوب برای دریافت فایل های مورد نیازتون هست . همچین می تونید فیل و عکس و فایل هاتون رو درون این سایت به اشتراک بگذارید و... نمیدونم چرا ولی برخی دوستان با ثبت نام درون این سایت مشکل دارند پس اول به لینک زیر برید : >https://passport.baidu.com/v2/?reg&u=http%3A%2F%2Fpan.baidu.com®Type=1 کادر اول شماره موبایل چینیتون ( ) یا اگه مورد اول رو ندارید با ایمیل خودتون رو وارد کنید نکته : اگه درون ادرس ایمیلتون از نقطه (.) استفاده کرده باشید بهتون ایراد میگیره کادر دوم رمز عبور کادر سوم کد روبروش رو وارد کنید پس از تکمیل یک ایمیل به ادرسی که وارد کردید میاد که باید روش کلیک کنید و کار تمام ! موفققققققققققققققققق باشید شماره تلفن میخواد اونو چیکار کنیم؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 8 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 شماره تلفن میخواد اونو چیکار کنیم؟ با دقت نخوندید دوست من کادر اول شماره موبایل چینیتون ( ) یا اگه مورد اول رو ندارید با ایمیل خودتون رو وارد کنید ایمیل وارد کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 با دقت نخوندید دوست من کادر اول شماره موبایل چینیتون ( ) یا اگه مورد اول رو ندارید با ایمیل خودتون رو وارد کنید ایمیل وارد کنید ممنونم از سرعت عملتون آخه تو کادر شماره ایمیل که قبول نمیکنه نمیشه امنیتشم کنسل کرد که نخواد باید شماره وارد شه ببخشید اگه خنگ بازی درمیارم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 8 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 ممنونم از سرعت عملتون آخه تو کادر شماره ایمیل که قبول نمیکنه نمیشه امنیتشم کنسل کرد که نخواد باید شماره وارد شه ببخشید اگه خنگ بازی درمیارم سلام مجدد یه روش دیگه هم آقای آبسته توضیح دادن اونو پیگیری کنید . ایمیل مثلا به نقطه حساسه یکم بهاش ور برید درست میشه و من قبلا ثبت نام کردم تایید ایمیلی نمیخواد بنابر این یه ایمیل وارد کنید :-? رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 آها شد!!!! اصلا نمیخواد این کارو کنی پایینش نوشته آبی چینی هست بزنی این قسمتو کنسل میکنش پایین سمت راست ممنونم اصلا سرعت نداره... من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 8 آبان، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2015 آها شد!!!! اصلا نمیخواد این کارو کنی پایینش نوشته آبی چینی هست بزنی این قسمتو کنسل میکنش پایین سمت راست ممنونم اصلا سرعت نداره... از گوگل کروم برای نمایش استفاده کنید که همیشه هم سرعتش خوبه و هم براتون ترجمه میکنه رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 از دوستان كسي لطف ميكنه برام ثبت نام كنه من هركاري كردم نتونستم ثبت نام كنم يا اگر ممكنه لينك بدم فايلش برام بگيريد اگر از دوستان كسي باشه ممنون ميشم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 دوستان نیازی نیست ثبت نام کنید من الان چند ساله دارم بدون داشتن اکانت از این سایت دانلود میکنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.