MR.Ali 49 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2015 سلام همون طور که میدونید سایت pan.baidu.com یک منبع خوب برای دریافت فایل های مورد نیازتون هست . همچین می تونید فیل و عکس و فایل هاتون رو درون این سایت به اشتراک بگذارید و... نمیدونم چرا ولی برخی دوستان با ثبت نام درون این سایت مشکل دارند پس اول به لینک زیر برید : >https://passport.baidu.com/v2/?reg&u=http%3A%2F%2Fpan.baidu.com®Type=1 کادر اول شماره موبایل چینیتون ( ) یا اگه مورد اول رو ندارید با ایمیل خودتون رو وارد کنید نکته : اگه درون ادرس ایمیلتون از نقطه (.) استفاده کرده باشید بهتون ایراد میگیره کادر دوم رمز عبور کادر سوم کد روبروش رو وارد کنید پس از تکمیل یک ایمیل به ادرسی که وارد کردید میاد که باید روش کلیک کنید و کار تمام ! موفققققققققققققققققق باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 داداش در قبال ثبت نام چه خدماتی میده لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 5 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 داداش در قبال ثبت نام چه خدماتی میده سلام من زیاد چک نکردم ولی حداقل اینکه فضایی برای اپلود فایل هاتون دارید =)) حتی میتونید افراد رو دنبال کنید که اگه فایل جدیدی اضافه کردن پیگیرش باشید 8-| رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 داداشم بعد اون ایمیل تاییدی که میاد یک کد تصادفی چینی میاد که من هر کاری کردم نتونستم ردش کنم کمکم می کنی لطفا؟ لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 داداشم بعد اون ایمیل تاییدی که میاد یک کد تصادفی چینی میاد که من هر کاری کردم نتونستم ردش کنم کمکم می کنی لطفا؟ سلام یه عکس از مرحله ای که مشکل دارید میدید ؟ بعد چندان چیز مهمیم نیست بخواید هزینه کنید ... از بزار های گوگل ترنسلیتم برای ترجمه و فهمیدم متن جملات میتونید استفاده کنید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 خودمم فکرم رسید که از گوگل ترنس کمک بگیرم ولی بازم حروف وسط که انگلیسی هست موقعی که به چینی ترجمه میشه کلا تو جدول حروف خودش این حروف وجود نداره لینک ارسال
atp_salari 11 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 百度帐号—注册验证 این لینک تاییدشه ببینم کسی می تونی تاییدش کنه ممنون میشم لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 الووو کسی نیست کمک کنه داداش الیا تو به دادمون برس درود دوست عزیز خیلی زدی بخاطر این ارور میده من خواستم امتحان کنم نوشته زیاد امتحان کردید 1ساعت بعد... لینک ارسال
بهمن آبسته 11 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 داداش در قبال ثبت نام چه خدماتی میده و البته دانلود فایل های که در سرور این سایت هستن لینک ارسال
Avatar 13 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2015 و البته دانلود فایل های که در سرور این سایت هستن این سایت برای خودشون مثل گوگل میمونه و کاربردیه اما برای کشورهایه دیگه مفت نمی ارزه چون مشابه زیاد داره حتی ثبت نام هم که میکنی باز سرعت بدردنخوری داری حتی بخوای اکانت بخری هیچ پول بینالمللی رو قبول نداره کلا آشیه که خودشون برا خودشون پختن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.