rezakeshavarza 15 ارسال شده در 19 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2015 http://www.mediafire.com/download/mmu6baetv541pac/Micromax+P360+Stock+Firmware.rar بفرمایید این فایل فلش ME-7014 برد این نوع تبلت همون S205 می باشد اینم دانلودرش که همون live suite خودمونه http://www.mediafire.com/download/thlgw07304xb6tv/LiveSuit.rar من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
sajjad.rajabi 11 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با تشکر از دوست عزیز این فایل به این تبلت میخوره و همه چی اوکیه ولی رام رسمی مارشال نیست فقط هم یه زبان en داره مدل بورد 1.0.3 هست من روی s205-v1.1 هم تست کردم جواب داد برای فلش هم باید تبلت رو باز کنید یه کلید ریست زیر کانکتور sd هست اون رو نگه میدارید usb رو وصل می کنید و کلید پاور رو چندین بار بزنید و و دو تا گزنیه میاد yes میزنید تا آخر فلش منتظر باشید لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با تشکر از دوست عزیز این فایل به این تبلت میخوره و همه چی اوکیه ولی رام رسمی مارشال نیست فقط هم یه زبان en داره مدل بورد 1.0.3 هست من روی s205-v1.1 هم تست کردم جواب داد برای فلش هم باید تبلت رو باز کنید یه کلید ریست زیر کانکتور sd هست اون رو نگه میدارید usb رو وصل می کنید و کلید پاور رو چندین بار بزنید و و دو تا گزنیه میاد yes میزنید تا آخر فلش منتظر باشید سلام برای فارسی سازی از مورولوکال میتونین استفاده کنیین موفق باشین. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2015 با تشکر از دوست عزیز این فایل به این تبلت میخوره و همه چی اوکیه ولی رام رسمی مارشال نیست فقط هم یه زبان en داره مدل بورد 1.0.3 هست من روی s205-v1.1 هم تست کردم جواب داد برای فلش هم باید تبلت رو باز کنید یه کلید ریست زیر کانکتور sd هست اون رو نگه میدارید usb رو وصل می کنید و کلید پاور رو چندین بار بزنید و و دو تا گزنیه میاد yes میزنید تا آخر فلش منتظر باشید با تشکر از شما روش فلش رو هم من توضیح ندادم تا همکاران خودشون یکم ور برن با تبلت. البته اینم بگم که این فایل داره تو انجمن های همسایه خداتومن به فروش میره موفق باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
Ghaioom 10 ارسال شده در 21 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 سلامبرای فارسی سازی از مورولوکال میتونین استفاده کنیین موفق باشین. سلام این تبلت رو تو منوی ریکاوری میرم و روی وایپ میزنم با دکمه ریست که کنار مموری کارت هست تو صفحه بعد روی no no ها میره ولی نزدیک به yes میرسه باز از اول میاد. چون دکمه ولوم نداره و نمیشه از پایین شروع کرد. نمیدونم چطوری کامل توضیح بدم. ولی میخواستم ریست کنمش که بلوتوث و وای فای درست کار نمیکنه که نشد. این اموزش فلش هم اون چیزایی که گفتین رو انجام میدم نمیشه. گزینه yes نمیاد. چیکار کنم؟ ضمنا گارانتی داره. گفتم ببر گارانتی. چون باید ببره جای دیگه که دوره اول خاست ببره بعد گفت ولش. میده به بچش . میگه بچش تبلت رو داغون میکنه این مدل پایینارو گرفتیم .قبلا یه مدل رو داغون کرده خخ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.