simorgh 14 ارسال شده در 16 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2017 با سلام یک گوشی s5 اومده برام توی اندروید 6 قسمت سریال SN داره ولی imei نداره انواع کارها کردم هنوز جواب نداد به 5 دانگرید کردم با چهار فایل (توی اندروید 5 سریال null میشه و حتی sn هم نداره) efs دانلود کردم و سرت که سرت رو کامل نمیزنه و خطای Checking magic... میداد reset efs هم که میزنم از همین پیغام جلوتر نمره البته با بکاپ efs خودش که برگردوندم و سرت زدم تا Running zTool, please wait... error (unknown) میره ولی باز خطا میده و سرت رو کامل نمیزنه فایل کمبانیشن هم زدم بعد اندرید 6 بازم سریال نیومد ؟؟؟؟؟؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن. فقط باکس z3x دارم و کرک چند تا باکس دیگه!!! لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 17 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 2017 دوستان کسی نبود بگه مشکل اینکه خطای Running zTool, please wait... error (unknown) میده در زمان سرت چیه؟ لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 با باکس spt یه ریسیت efs بزن این باکس تو این زمینه خیلی قویه اگه سریال 0049 نشد مشکل سخت افزاریه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 گوشی رو روت کنید با روت اکسپلورر به صورت دستی پوشه efs رو پاک کنید تا بیس باند کاملا درست و 0 بشه بعدش سرت سالم رو رایت کنید موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 بیسباند داری توی این حالت بیشتر ایسی بیسباندت خرابه لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 18 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 گوشی رو روت کنید با روت اکسپلورر به صورت دستی پوشه efs رو پاک کنید تا بیس باند کاملا درست و 0 بشه بعدش سرت سالم رو رایت کنید موفق باشید بیساند ورژن unknown هستش پوشه رو پاک کردم خطا میداد ولی داخلش پاک میشد بازم unknown هستش سریال وSN هر دو پاک شده الان توی سرت این خطا رو میده Checking CERT file... OK KEY ID: 0499 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G900H Android version: 6.0.1 Product code: Phone version: PDA version: G900HXXS1CQD1 CSC version: G900HOJV1CQB1 CSC country code: KSA CSC sales code: KSA HW version: Phone SN: Modem board: Security patch: 2017-04-01 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking magic... SSNV not found Done with Samsung Tool PRO v.29.2 لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 18 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 بیساند ورژن unknown هستش پوشه رو پاک کردم خطا میداد ولی داخلش پاک میشد بازم unknown هستش سریال وSN هر دو پاک شده الان توی سرت این خطا رو میده Checking CERT file... OK KEY ID: 0499 Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-G900H Android version: 6.0.1 Product code: Phone version: PDA version: G900HXXS1CQD1 CSC version: G900HOJV1CQB1 CSC country code: KSA CSC sales code: KSA HW version: Phone SN: Modem board: Security patch: 2017-04-01 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking magic... SSNV not found Done with Samsung Tool PRO v.29.2 اگه بعد از حذف پوشه بازم unknow هست سخت افزاری چک کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
simorgh 14 ارسال شده در 18 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2017 ممنون به همکار دیگه هم دادم با باکس دیگه بزنه اونم گفت سخت افزاریه بازم ممنون از دوستان لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.