arashmaleki 16 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 یدونه تبلت ایسوس هست روی لوگو بود و توی دروید بوت نمیرفت بعد از روش کار کردمش رفتش توی دروید بوت فایل از طریق cmdزدم و اومدم با رم بزنم نشد و میره روی لوگو از ورژن اولیه خودش اپدیت و دانگرید کردم ولی بازم برای فلش با رم بازم میره روی ارم و نمیشه و وصل میکنم به سیستم درایور clover view هست من دنبال فایل raw هست کسی لینک داره یا ارگ کسی داره اپ کنه من هزینه رو میدم k017 me170c ممنون لینک ارسال
omidman 15 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 اینو تست کنید Download file ASUS Fonepad 7 ME170C V11 2 3 33 منبع ASUS RAW Firmware Collection Here !!! - GSM-Forum Download file ASUS AFT Firmware Collection لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 7 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2017 اینو تست کنید Download file ASUS Fonepad 7 ME170C V11 2 3 33 منبع ASUS RAW Firmware Collection Here !!! - GSM-Forum Download file ASUS AFT Firmware Collection دورد دوست عزیز من این سایت رو رفتم نمیشه دان کرد ازش لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.