ehsangold 25 ارسال شده در 5 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2017 باسلام میخواستم بدونم فایل های مودم که فورمت bin دارن چطور باز میشن؟ مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 باسلام میخواستم بدونم فایل های مودم که فورمت bin دارن چطور باز میشن؟ به دلایل امنیتی فکر نمیکنم با ابزاری بشه بازش کرد خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 6 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 اقا محسن اقا ایلیا عزیز لطفا راهنمایی کنید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 6 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 به دلایل امنیتی فکر نمیکنم با ابزاری بشه بازش کرد کار نشد نداره قطعا راهی داره مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 اقا محسن اقا ایلیا عزیز لطفا راهنمایی کنید سلام فایل مودم دقیقا با سخت افزار مرتبط هستش با 7ZIP باز کنید ببینید ولی هر دستکاری خرابش میکنه مثل فایل cert هست تقریبا از گوشی میشه فایل مودم استخراج کرد مثل سرت ولی نمیشه درست کرد احتمالا اینها هم کدگذاری RSK دارن لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 6 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 سلام فایل مودم دقیقا با سخت افزار مرتبط هستش با 7ZIP باز کنید ببینید ولی هر دستکاری خرابش میکنه مثل فایل cert هست تقریبا از گوشی میشه فایل مودم استخراج کرد مثل سرت ولی نمیشه درست کرد احتمالا اینها هم کدگذاری RSK دارن اقا محسن این فایل با 7zip باز نمیشه با چندین تا برنامه هم تست کردم نشد مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 اقا محسن این فایل با 7zip باز نمیشه با چندین تا برنامه هم تست کردم نشد برنامه 7zip رو به روز کنید..فرمتش رو هم میتونید تغییر به زیپ و تست کنید خودم تست کردم باز میشن لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 6 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2017 برنامه 7zip رو به روز کنید..فرمتش رو هم میتونید تغییر به زیپ و تست کنید خودم تست کردم باز میشن modem.bin - آپلود عکس و فایل رایگان خدمت شما سون زیپم اپدیت هست این مودم j700h مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 7 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2017 modem.bin - آپلود عکس و فایل رایگانخدمت شما سون زیپم اپدیت هست این مودم j700h این مودم باز نمیشه ولی من مودهای زیادی رو تست کردم باز شدن یه مودم دیگه تست کنید ولی گفتم درونش چیز خاصی نداره مودمهای دیگه رو ببینید لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 7 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2017 این مودم باز نمیشه ولی من مودهای زیادی رو تست کردم باز شدن یه مودم دیگه تست کنید ولی گفتم درونش چیز خاصی نداره مودمهای دیگه رو ببینید محسن جان یکی دیگه تست کردم باز شد داخلش حاوی فایل های .mbn بود اینا هر کدومشون با سون زیپ باز میکردم حاوی فایل های 1و2و3و4و5و...بود سرت داخل کدومشون هست؟ باکس ها که جادوگر نیستن با یکسری روش هایی همین فایل رو باز میکنن و از فایل سرت رید میگیرن داخل اینا یکی فایل سرت خیلی مهمه یکی مبحث frp دیدم جاهایی با فایل cp اف ار پی رو راحت برمیدارن محسن جان یه سوال دیگه دستوراتی که توی رام درج شدن برای اتصال به سرور گوگل تو کدوم قسمت رام هستن؟یعنی نمیشه بعد از دستور رفتن به سرور گوگل رو پاک کنیم و یه سرور مجازی ساختگی خودمون رو بهش بدیم ؟ مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.