ahmadnamdari 18 ارسال شده در 2 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2017 خسته نباشید از هر برنامه ای بگین استفاده کردم یا ساپورت نمیکنن یا بکاپ میگیرن هم در رایت ارور میدن از cmd بگیر تا android dump toll و هر چی گذاشتین به بیت هم دقت کردم به ext4 دقت کردم و بر چی فک کنید دقت کردم ولی بازم بکام نمیگیره اگرم بگیره ارور میده با cmd هم حجم رو خیلی زیاد نشون میده مدل های g5520 c5010 c7010 اینارو میخوام بگیرم ک نمیشه خواهش میکنم کمک کنید ممنون لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 2 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2017 خسته نباشید از هر برنامه ای بگین استفاده کردم یا ساپورت نمیکنن یا بکاپ میگیرن هم در رایت ارور میدناز cmd بگیر تا android dump toll و هر چی گذاشتین به بیت هم دقت کردم به ext4 دقت کردم و بر چی فک کنید دقت کردم ولی بازم بکام نمیگیره اگرم بگیره ارور میده با cmd هم حجم رو خیلی زیاد نشون میده مدل های g5520 c5010 c7010 اینارو میخوام بگیرم ک نمیشه خواهش میکنم کمک کنید ممنون سلام با eft مثل اب خوردن بکاپ میگیره الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 2 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2017 سلام با eft مثل اب خوردن بکاپ میگیره نه جناب بنده تست کردم روش بکاپ EFT همون روش ADB هست ولی با فرق اینکه حجمش نسبت به adb کمتر هست ولی موقع رایت ارور Secure Check Fail : system میده که مربوط به فایل روت هم نیست چون بنده با روتی هم بگین تست کردم لینک ارسال
ahmadnamdari 18 ارسال شده در 4 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 نه جناب بنده تست کردم روش بکاپ EFT همون روش ADB هست ولی با فرق اینکه حجمش نسبت به adb کمتر هست ولی موقع رایت ارور Secure Check Fail : system میده که مربوط به فایل روت هم نیست چون بنده با روتی هم بگین تست کردم کامل بکاپ میگیرم ولی مشکل رایت داره.نمیدونین مشکل چیه؟ پش چطور باید این مدل ها رو بکام گرفت؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.