hacker 165 ارسال شده در 3 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2017 دوست عزیز اول منطقه رام رو پیدا کنید تا بر اساس اون رام اورجینال پیدا کنیم اکثر مشکلات نرم افزاری با رام منطقه خود گوشی راحت حل میشه البته شما میتونید از نرم افزارهای سوییچ 4g استفاده کنید از طریق نرم افزار میتونید 4g رو فعال کنید من چندبار تست کردم تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 دوست عزیز اول منطقه رام رو پیدا کنید تا بر اساس اون رام اورجینال پیدا کنیم اکثر مشکلات نرم افزاری با رام منطقه خود گوشی راحت حل میشه البته شما میتونید از نرم افزارهای سوییچ 4g استفاده کنید از طریق نرم افزار میتونید 4g رو فعال کنید من چندبار تست کردم این مدل گوشی ها بعد از فلش به رام اصلی مشکل شبکه پیش میاد این گوشی ها رام کاستوم روی این مدل نصبه کسی اگه این گوشی ها رو داره رام کاستوم روش امتحان کنید دوستان کاستوم رام مشکل 4g حل می کنه دوستان امتحان کنند و اعلام نتیجه کنید لینک صفحه کاستوم رام ها لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 14 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2017 کسی راه حلی پیدا کرد؟ من ۳تا رام کاستوم هم زدم. اما lte نمیاد. و مشکل شبکه باقی هست. اگه راهی نیست بفروشیمش لینک ارسال
selena_ez 10 ارسال شده در 14 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2017 با نرم افزار 4جی نمیشه؟ تور آفریقای جنوبی ارزان لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 14 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2017 [ATTACH=CONFIG]1475[/ATTACH] ببین الان اون بالا ۴g نوشته اما h+ هست در اصل. میزارم رو lte کلا انتن نمیده دیگه لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 14 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2017 یه چیزی فهمیدم. باید یه کاری کنم که band3 1800 lte رو روش فعال کنم چون اپراتور های ایران روی این باند lte میدن لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 25 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2018 دوستان بالاخره یه راه کامل و تست شده واسه 4g کردن پیدا شد یا نه؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 25 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2018 فعلا نه اگه گوشی این مدل پیدا کردن با کاستوم ریکاوری twrp از اندروید ۵ یک بکاپ کامل بگیر با بدرد می خوره یا اینکه این مدل گوشی فقط وایپ کنید اون هم برای برداشتن رمز همین دست بهش نزدید چون وقت شما و مشتری گرفته میشه یا شرط کنید امکان داره سریال بپره. مخصوصا الان با طرح رجیستری این مدل ۴g داره ولی باند کاریش روی ایران کار نمیکنه دوستانی که میبینند که رام قبلی ۴g نشون میده اول 3g هست لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 25 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2018 در در 8 شهریور 1396 در 10:58، Naruto گفته است : فایل زیپ رو داخل گوشی بریزم بعد نصب کنم ؟ روش نصب همینجوریه ؟ بعد یه چیز دیگه من اومدم فعال نشدن 4g بعد از آپدیت گوشی s6 edge + از این روش 3 استفاده کنم TWRP دانلود کردم نصب کردم داخل ریکاوری میره ولی گوشی بالا نمیاد میاد روی ارم بعد ریست میشه فایل رو هم ندارم و ریکاوری استوک هم ندارم ممنون میشم فایل ریکاوری یا رام بدید تو گوشی بالا بیاد بتونم از این روش برم جلو لینک قدیمی فعال نشدن 4g بعد از آپدیت گوشی s6 edge + لینک جدید http://forum.gsm-developers.com/showthread.php?t=15620 لینک ارسال
fatemeh.fth77 0 ارسال شده در 29 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2018 خانه دار شدن در پردیس با مثبت اندیشی انجام می شود اطلاعات جالبی در این مطلب وجود دارد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.