Naruto 26 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 سلام خسته نباشید مشتری گوشی اورده شبکه 4G نمیاد فقط 3G میاد مثل اینکه بردن جای دیگه درست نشده بعد سریال هم با پشت گوشی همخوانی نداره درضمن پشت گوشی زده n920f ولی داخل دانلودینگ زده n920p لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 سلام خسته نباشید مشتری گوشی اورده شبکه 4G نمیاد فقط 3G میاد مثل اینکه بردن جای دیگه درست نشده بعد سریال هم با پشت گوشی همخوانی نداره درضمن پشت گوشی زده n920f ولی داخل دانلودینگ زده n920p ورژن اندروید؟؟ سریال خراب شده ترمیم شده عادی برای این مدل با یه فلش مودم سریال میپره و اینکه رام کنونی فارسی هست یا رسمی اسپرینت؟ لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 منم دقیقا همین مشکل رو دارم گوشی من 920f بود 4g بود همش و اصلا 3g یا 2g نمیشد. منم ورداشتم یه رام دانلود کردم از سری n920p و زدم بهش. حالا اصلا 4g نمیشه. [ATTACH=CONFIG]1400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1401[/ATTACH] این مشخصات اصلی گوشیم بود که 4g بود فقط. حالا چون رام مخصوص اسپرینت هست دیگه 4g نمیشه کسی میتونه راهی بگه درستش کنم لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 30 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 ورژن اندروید؟؟ سریال خراب شده ترمیم شده عادی برای این مدل با یه فلش مودم سریال میپره و اینکه رام کنونی فارسی هست یا رسمی اسپرینت؟ اندروید 7 رام اسپرینت لینک ارسال
alizadh91 10 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 سلام خسته نباشید مشتری گوشی اورده شبکه 4G نمیاد فقط 3G میاد مثل اینکه بردن جای دیگه درست نشده بعد سریال هم با پشت گوشی همخوانی نداره درضمن پشت گوشی زده n920f ولی داخل دانلودینگ زده n920p متاسفانه یکی از مزخرفترین مدل های همین سری pهستن.اینا به سفارش امریکا ن واسه همون.سریالشونم با9900شروع میشه.اکثرا بعد از اپدیت از5 به 6به این روز میوفتن.منکه رو دو سه تا خیلی سعی کردم ولی نهایت 3جی اش رو رمیم کردم.4جی نمیشن ظاهرا :47: لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 متاسفانه یکی از مزخرفترین مدل های همین سری pهستن.اینا به سفارش امریکا ن واسه همون.سریالشونم با9900شروع میشه.اکثرا بعد از اپدیت از5 به 6به این روز میوفتن.منکه رو دو سه تا خیلی سعی کردم ولی نهایت 3جی اش رو رمیم کردم.4جی نمیشن ظاهرا:47: منم اگه میدونستم چنین داستانی داره نمیگرفتم اصلا. روی جعبه زده n9200 رو گوشی و سریال زده n920f توی دانلودینگ زده n920p جالبیش اینه برای هنگ کنگ هست من که نفهمیدم اخرش. فقط یه راه میخوام 4g بشه. الان بهترین حالت h+ میشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 اندروید 7 رام اسپرینت این رام اصلا 4G نمیشه علکی هم فایل مودم نزنید برای 4G شدن ربطی نداره خود تنظیمات کلی رام اسپرینت محدود برای منطقه ما اصلا ساپورت نمیشه باید کلی تنظیمات ایمپورت کرد از رام تنظیمات APN و پورت خود ستینگ حتی و پوشه etc بهترین و راحترین راه هم استفاده از رام پورت شده موجود هست باید اول برید روی رام 7 بعد روش زیر رو برید( برای آپگرید 7 به هیچ عنوان فایل مودم را فلش نکنید) ریکاوری زیر رو بزنید برید ریکاوری یبار وایپ کنید Download twrp-3.1.1-0-nobleltespr.img.tar بعد از اون رام پورت شده اس 8 را دانلود و نصب کنید [N920P]_S8+_AURORA.V33_remod_by_RadeonMaya_v3.zip - Google Drive یا رام پورت شده نوت فن ادیشن( این فکر کنم باگ داره برای گذاشتن رمز گوشی) [N920P]_Note_Fan_Edition_port_by_RadeonMaya_v2.0.zip - Google Drive لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 30 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 این رام اصلا 4G نمیشهعلکی هم فایل مودم نزنید برای 4G شدن ربطی نداره خود تنظیمات کلی رام اسپرینت محدود برای منطقه ما اصلا ساپورت نمیشه باید کلی تنظیمات ایمپورت کرد از رام تنظیمات APN و پورت خود ستینگ حتی و پوشه etc بهترین و راحترین راه هم استفاده از رام پورت شده موجود هست باید اول برید روی رام 7 بعد روش زیر رو برید( برای آپگرید 7 به هیچ عنوان فایل مودم را فلش نکنید) ریکاوری زیر رو بزنید برید ریکاوری یبار وایپ کنید Download twrp-3.1.1-0-nobleltespr.img.tar بعد از اون رام پورت شده اس 8 را دانلود و نصب کنید [N920P]_S8+_AURORA.V33_remod_by_RadeonMaya_v3.zip - Google Drive یا رام پورت شده نوت فن ادیشن( این فکر کنم باگ داره برای گذاشتن رمز گوشی) [N920P]_Note_Fan_Edition_port_by_RadeonMaya_v2.0.zip - Google Drive فایل زیپ رو داخل گوشی بریزم بعد نصب کنم ؟ روش نصب همینجوریه ؟ بعد یه چیز دیگه من اومدم فعال نشدن 4g بعد از آپدیت گوشی s6 edge + از این روش 3 استفاده کنم TWRP دانلود کردم نصب کردم داخل ریکاوری میره ولی گوشی بالا نمیاد میاد روی ارم بعد ریست میشه فایل رو هم ندارم و ریکاوری استوک هم ندارم ممنون میشم فایل ریکاوری یا رام بدید تو گوشی بالا بیاد بتونم از این روش برم جلو لینک ارسال
alizadh91 10 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 منم اگه میدونستم چنین داستانی داره نمیگرفتم اصلا.روی جعبه زده n9200 رو گوشی و سریال زده n920f توی دانلودینگ زده n920p جالبیش اینه برای هنگ کنگ هست من که نفهمیدم اخرش. فقط یه راه میخوام 4g بشه. الان بهترین حالت h+ میشه بنظرم بیخیالش بشی خیلی بهتره چون 4جی کردنش احتمالش خیلی خیلی پایینه چون نه کامبین داره نه فایل ترمیمی مودم هم بزنی روش احتمال داره گوشی بخوابه بمونه دستت لینک ارسال
Ho33einf 10 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 این رام اصلا 4G نمیشهعلکی هم فایل مودم نزنید برای 4G شدن ربطی نداره خود تنظیمات کلی رام اسپرینت محدود برای منطقه ما اصلا ساپورت نمیشه باید کلی تنظیمات ایمپورت کرد از رام تنظیمات APN و پورت خود ستینگ حتی و پوشه etc بهترین و راحترین راه هم استفاده از رام پورت شده موجود هست باید اول برید روی رام 7 بعد روش زیر رو برید( برای آپگرید 7 به هیچ عنوان فایل مودم را فلش نکنید) ریکاوری زیر رو بزنید برید ریکاوری یبار وایپ کنید Download twrp-3.1.1-0-nobleltespr.img.tar بعد از اون رام پورت شده اس 8 را دانلود و نصب کنید [N920P]_S8+_AURORA.V33_remod_by_RadeonMaya_v3.zip - Google Drive یا رام پورت شده نوت فن ادیشن( این فکر کنم باگ داره برای گذاشتن رمز گوشی) [N920P]_Note_Fan_Edition_port_by_RadeonMaya_v2.0.zip - Google Drive من ورژن s8 رو روی گوشی زدم دیگه بالا نمیاد روی ارم سامسونگ میمونه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.