رامین ملکی 51 ارسال شده در 26 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2017 با سلام سی پی یو مدل intel هستش.... فایلشو از یه جا گیر آورد که به صورت boot.fls cache.fls misc.fls mobilevisor.fls mvconfig_smp.fls psi_flash.fls recovery.fls secvm.fls slb.fls splash_img.fls system.fls ucode_patch.fls userdata.fls هست...موندم چجوری و با چی فلشش کنم؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 26 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2017 دانلودرشو پیدا کردم.... برای فایل ایرور میده..کسی نیست که قبلا این مدلو فلش کرده باشه/؟؟؟ معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 18 خرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2018 با سلام...هنوز منتظر دانلودرش هستم.... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 19 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2018 مدل صحیح imet R801 این سایت پخش کننده این مدل http://imet.co/contact/ اطلاعات تماس آدرس ایران-تهران میدان ولیعصر – مجتمع تجاری اداری ایرانیان – طبقه ۷ – واحد ۸ شماره تماس ۰۲۱-۸۸۵۲۲۴۱۳ شماره فکس ۰۲۱-۸۸۵۲۲۴۱۳ کد پستی ۱۵۹۳۸۳۳۵۷۸ ایمیل [email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.