amirrad 11 ارسال شده در 22 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2017 باسلام دوستان من گوشی دوسیم کارت دارم یکیش ایرانسله ویکی دیگش همراه اول. مشکلم اینه که هنگامی که واردتنظیمات سیم کارت میشم توقسمت مربوطه زیرمشخصات سیم کارت همراه اول شماره سیم کارت ایرانسل نوشته میخواستم اگه بشه اینوپاک کنم.راه حلش چیه؟البته این مساله توگوشی قبلیم که دوسیم بودهم وجودداشت .باسپاس [ATTACH=CONFIG]1350[/ATTACH] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 23 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2017 سلام دوست عزیز همونجا بزن رو اسم سیمکارت یه گزینه داره به اسم شماره سیمکارت یا پاکش کنید یا عوضش کنید لینک ارسال
amirrad 11 ارسال شده در 23 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2017 اگه همچین گزینه ایی وجودداشت حتماقبلاپیداش کرده بودم. مشکل اینجاست که همچین گزینه ایی نیست فقط دوتاگزینه میاد که (نام-نماد)هست که ایناهم مربوط به کارمانمیشه.واسه خودمم عجیبه که روزاول چه اتفاقی افتاده که سیم کارت اینجوری شده.گوشی قبلی هم ال جی l7 p715بوده که اونم همچین گزینه ایی نداره.درضمن اگه گوشیی همچین گزینه ایی داره اسمش روذکرکنید. البته خواهشاازمدل هایی باشه که راحت بشه بین مردم پیداشون کرد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2017 اگه همچین گزینه ایی وجودداشت حتماقبلاپیداش کرده بودم.مشکل اینجاست که همچین گزینه ایی نیست فقط دوتاگزینه میاد که (نام-نماد)هست که ایناهم مربوط به کارمانمیشه.واسه خودمم عجیبه که روزاول چه اتفاقی افتاده که سیم کارت اینجوری شده.گوشی قبلی هم ال جی l7 p715بوده که اونم همچین گزینه ایی نداره.درضمن اگه گوشیی همچین گزینه ایی داره اسمش روذکرکنید. البته خواهشاازمدل هایی باشه که راحت بشه بین مردم پیداشون کرد چک کنید توی نام شماره رو نذاشته باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
amirrad 11 ارسال شده در 25 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2017 چک کنید توی نام شماره رو نذاشته باشید همه ی ایناچک شده بازهم میگم موضوع اگه اینقدساده بودکه نمیومدم اینجامطرحش کنم البته الان دیگه مشکل من بطورسخت افزاری حل شدچون سیم کارت رویوسیمش کردم وسیم کارت جدیددیگه اینجورنیست ولی خوب میشدکه دلیل این اتفاق مشخص بشه.باسپاس ازهمگی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2017 همه ی ایناچک شده بازهم میگم موضوع اگه اینقدساده بودکه نمیومدم اینجامطرحش کنمالبته الان دیگه مشکل من بطورسخت افزاری حل شدچون سیم کارت رویوسیمش کردم وسیم کارت جدیددیگه اینجورنیست ولی خوب میشدکه دلیل این اتفاق مشخص بشه.باسپاس ازهمگی خوبه که موضوعات ساده رو مطرح نمیکنید ولی آخرین راه توی اولین راه استفاده نمیشه دوست عزیز بخوایم یه دفعه بهت بگیم فلش کن موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.