milad_66 19 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 اول اینو دانلود کن samsung s3 boot card maker - Download - 4shared یه رم ریدر بردار رم و بزار داخلش (ترجیحا کلاس 10) خوب اونی که دانلود کردی استخراج کرده سپس Diskdump2.exe اجرا کن حالا درایو رم ریدرو انتخاب بقیش با عکس زیر S3_2.jpg حالا رم و با یه باطری 100% داخل گوشی بزارین کابل jig همون (download mode) وصل کنید صبر کنید حالت دانلود مد بیاد بعد با یه فایل 4.0.4 فلش کنید (برای اینکه فیلد نده فایل بوت را انتخاب نکنید) شاید نیاز به ترمیم سریال باشه که اونم با z3x حله . به همین راحتی=)) بَعضیام هَستَن ادعاشون بالاســــــــ مام دَسِمونو میکنیم تو جیبمون و میگیم باشه حَق باشماس مشکل از ماســــــــــ... . . . (•̪●) لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 این روش تست شده هست و جواب داده لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام خدمت همکاران گرامی: یه i9300 برام اومده که خاموشه با منبه 16 تا جریان داره وقتی پاور رو ول می کنی 0 میشه با این روش درس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ و سوال دوم اینکه کابل دانلود مد چیه؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 19 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2015 سلام خدمت همکاران گرامی:یه i9300 برام اومده که خاموشه با منبه 16 تا جریان داره وقتی پاور رو ول می کنی 0 میشه با این روش درس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ و سوال دوم اینکه کابل دانلود مد چیه؟ دوست عزیز وقتی پاور میکنی تا 16 جریان میکشه بعد ول میکنی صفر میشه صد در صد مشکل هارد هستش من تا الان 30 تا اینطوری داشتم و با تعویض هارد مشکل حل شده . موفق باشی. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 دوست عزیز وقتی پاور میکنی تا 16 جریان میکشه بعد ول میکنی صفر میشه صد در صد مشکل هارد هستش من تا الان 30 تا اینطوری داشتم و با تعویض هارد مشکل حل شده . موفق باشی. چطوری باید تشخیص داد که بوت هست یا هارد؟ بعد سوال دوم : کابل دانلود مد چیه؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 درود همکار عزیز از میزان جریان کشی میشه فهمید و کابل دانلود مد . گوشی را به دانلودینگ میبره لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 درود همکار عزیز از میزان جریان کشی میشه فهمید و کابل دانلود مد . گوشی را به دانلودینگ میبره جریان باید چقدر باشه؟ تا بفهمیم بوت مشکل داره؟ مهندس خب مشخصه کابل دانلود مد . گوشی را به دانلودینگ میبره دیگه چه نوع کابلی هست از کجا باید تهیه کنیم؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 20 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2015 جریان باید چقدر باشه؟ تا بفهمیم بوت مشکل داره؟مهندس خب مشخصه کابل دانلود مد . گوشی را به دانلودینگ میبره دیگه چه نوع کابلی هست از کجا باید تهیه کنیم؟ از فروشگاه ها میتونی تهیه کنی و یا خودت بسازی این هم از عکس http://s6.uplod.ir/i/00603/4n7i6p1s4tup.png لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 کسی جریان کشی رو توضیح نداد ها؟ چقدر باید باشه تا تشخیص بدیم بوت باشه یا هارد یا مشکلات دیگه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2015 قابل توجه دوستان که بعد از ترمیم بوت با این روش سریال گوشی به 0049 تبدیل میشه که باید با باکس z3x اقدام ترمیم سریال کرده و بعد برای اینکه با پیغام ثبت نشده روی شبکه مواجه نشید بعداز ترمیم سریال باز با باکس اقدام به repair network کنید. تمام. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.