vso 24 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم TALESH People لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 باطری وصل میکنید خودش روشن میشه؟ لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته )کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم درود شما اول یک کامبشین رایت کنید اگر با کامبی روشن و خاموش نشد نرم افزاری است لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 برد در بیار ببین کدوم قطعه داغ میکنه موقعه روشن کردن. لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 15 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2017 نه خودش روشن نمیشه! فکر میکنم نرم افزاری باشه برا همین دارم رام 4.4.2 براش دانلود میکنم که روش رایت کنم. پایین تر از دکمه پاورش داغ میکنه ولی نه اونقدرا که گوشی خاموش بشه باهاش! TALESH People لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.