mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 12 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2017 سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 13 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2017 محسن جان اگه شما نیاز به حذف برنامه های اضافی دارید باید از مسیر system/app system/priv-app اقدام کنید دیتا فایلای موقت رو پاک میکنه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 13 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2017 آخه یه سری برنامه چینی هست که داخل فولدر Data نصب شدن من هر دفعه میرم اینارو حذف میکنم باز ریست که میشه مجدد نصب میشن لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 23 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2017 آخه یه سری برنامه چینی هست که داخل فولدر Data نصب شدن من هر دفعه میرم اینارو حذف میکنم باز ریست که میشه مجدد نصب میشن با عرض پوزش از دوستان من هنوز نتونستم این مشکلم رو تو رامها حل کنم [ATTACH=CONFIG]1532[/ATTACH] این مشکل بندس این سری برنامه ها در قسمت Data/App قرار دارند و هر دفعه که حدف میکنم بعد از ریست مجدد دوباره موقع بالا اومدن گوشی نصب میشن . واستم ببینم چطوری میتونم این برنامه ها رو برای همیشه حذف کنم که بعد از فکتوری ریست نصب نشن . ممنون لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 24 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2017 این مشکل نیست یک مسئله عادی هست بعد از پاک کردن هر برنامه ای در رام با رسیت برمیگرده به صورت ساده اینگونه هست شما هر فایلی رو از هر جایی گوشی پاک کنید که بصورت پیش فرض متعلق به رام باشد با یک رسیت فکتوری برمیگردد عادیست این مسئله برای حذف کلی برنامه از رام باید رام استوک رو روی کامپیوتر باز کنید حذف کنید و یک رام بدون این برنامه ها بسازید نه با پاک کردن از رام روی گوشی جواب نمیده اصلا لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 24 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2017 این مشکل نیست یک مسئله عادی هست بعد از پاک کردن هر برنامه ای در رام با رسیت برمیگردهبه صورت ساده اینگونه هست شما هر فایلی رو از هر جایی گوشی پاک کنید که بصورت پیش فرض متعلق به رام باشد با یک رسیت فکتوری برمیگردد عادیست این مسئله برای حذف کلی برنامه از رام باید رام استوک رو روی کامپیوتر باز کنید حذف کنید و یک رام بدون این برنامه ها بسازید نه با پاک کردن از رام روی گوشی جواب نمیده اصلا مشکلم همینه که نمیتونم ادرس این فایل رو داخل رام پیدا کنم . چون پارتیشن userdata دیگه تو رامها وجود نداره لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 24 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2017 مشکلم همینه که نمیتونم ادرس این فایل رو داخل رام پیدا کنم .چون پارتیشن userdata دیگه تو رامها وجود نداره گوشی رو روت کنید با تایتانیوم بکاپ یا Link2SD اسم برنامه مورد نظرتون رو بیارید بالا مسیر دقیق فایلهای نصبی برنامه همراه با اسم پکیج برنامه رو ببینید برنامه ها رو دارید روی فریمور ولی احتمالا اسمشون چیز دیگه ای هست یه تست بزنید با روشی که گفتم تا اسم دقیق برنامه ها رو پیدا کنید لینک ارسال
mohsen_mahdavi 11 ارسال شده در 30 آذر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2017 گوشی رو روت کنید با تایتانیوم بکاپ یا Link2SD اسم برنامه مورد نظرتون رو بیارید بالا مسیر دقیق فایلهای نصبی برنامه همراه با اسم پکیج برنامه رو ببینید برنامه ها رو دارید روی فریمور ولی احتمالا اسمشون چیز دیگه ای هست یه تست بزنید با روشی که گفتم تا اسم دقیق برنامه ها رو پیدا کنید با هردو برنامه تست کردم همون ادرس Data/app پارتیشن userdata که تو رام های قبل بود تو سری جدید سامسونگ تو کدوم قسمت هست؟؟؟ لینک ارسال
amg_developer 10 ارسال شده در 12 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2017 با هردو برنامه تست کردم همون ادرس Data/appپارتیشن userdata که تو رام های قبل بود تو سری جدید سامسونگ تو کدوم قسمت هست؟؟؟ تو بعضی موارد این برنامه ها تو پارتیشن cache و hidden هستن اونارم یه نگاه بکن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.