iman zolfaghari 10 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام دوستان کسی رام اورجینال htc diser 300 داره یک رام هم جناب ایلیا تو سایت گذاشته که بکاپ هست اما گوشی من رو لوگو هست هر کاری میکنم هم انلاک نمیشه که ریکاوری نصب کنم اونو بزنم وقتی که گزینه yes واسه انلاک میزنم 7 تا ویبره میخوره و دوباره رو همون گزینه yes هست . برای اندیشیدن زمان صرف کنید ؛ولی وقتی که زمان عمل فرا رسید ، دیگر فکر نکنید ، عمل کنید. ID YAHOO:[email protected] لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام خدمت شما... https://www.4shared.com/zip/9J3GD98jce/0P6AIMG_G3_U_JB412_SENSE50A_HT.html براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
iman zolfaghari 10 ارسال شده در 16 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 میشه لینک رو مستقیم کنید تا نصفه میاد قطع میشه برای اندیشیدن زمان صرف کنید ؛ولی وقتی که زمان عمل فرا رسید ، دیگر فکر نکنید ، عمل کنید. ID YAHOO:[email protected] لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 مشکل شما احتمالا هارده لینک ارسال
iman zolfaghari 10 ارسال شده در 19 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2015 سلام داداش ارش عزیز من ذکر کردم که رام ruu میخوام این رام که شما گذاشتی رو داداش ایلیا تو سایت گذاشته بود یک ساعت دانلود کردم الان هیچ. برای اندیشیدن زمان صرف کنید ؛ولی وقتی که زمان عمل فرا رسید ، دیگر فکر نکنید ، عمل کنید. ID YAHOO:[email protected] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.