Naruto 26 ارسال شده در 6 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 سلام خسته نباشید فایل UPDATE.APP رو داخل مموری مختلف ریختم ولی رایت نمیشه ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید بیلد فعلی 113 بید جدید G620-UL01_V100R001C428B211 http://uupload.ir/files/gwf0_20170806_211606.jpg لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 6 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 سلام. یه بار از این روش امتحان کن گوشی رو خاموش کن باگرفتن هردو کلید کم و زیاد و پاور اپدیت کن.معمولا تو حالت روشن یا ریکاوری ارور میده این مدل..رم کلاس 10 استفاده کنید. اگه باز مشکل داشتین فیرمور دیگه امتحان کنید.میتونید از طریق فست بوت هم رایت کنید.اموزش توی انجمن هست گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 6 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 دوست عزیز من خودم این مشکل رو داشتم فقط با بیلد خود گوشی یعنی بیلدی که روشه امکان فلش میشد البته این مشکل تو خیلی از گوشیا پیش میاد که فقط با بیلد روی گوشی حل میشه تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 7 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام. یه بار از این روش امتحان کن گوشی رو خاموش کن باگرفتن هردو کلید کم و زیاد و پاور اپدیت کن.معمولا تو حالت روشن یا ریکاوری ارور میده این مدل..رم کلاس 10 استفاده کنید. اگه باز مشکل داشتین فیرمور دیگه امتحان کنید.میتونید از طریق فست بوت هم رایت کنید.اموزش توی انجمن هست همه این کارا رو قبل اینکه سوال مطرح کنم انجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم فقط میمونه فست بوت لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 7 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 دوست عزیز من خودم این مشکل رو داشتم فقط با بیلد خود گوشی یعنی بیلدی که روشه امکان فلش میشد البته این مشکل تو خیلی از گوشیا پیش میاد که فقط با بیلد روی گوشی حل میشه بیلدخودش رو پیدا نکردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.