new.dev 10 ارسال شده در 5 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنم اما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 5 آبان، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 دوستان من فایل های مدیاتک رو خوب ویرایش و فارسی و ادیت میکنماما اسمسونگ رو فایرموار و سیستم یو رو پیدا کردم اما سیتینگ رو نمیدونم باید کدوم فایل رو پیدا و تغییرات رو انجام بدم تشکر [ATTACH=CONFIG]1037[/ATTACH] درود. دایرکتوری secSettings_ESS مربوط به تنظیمات هستش موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 6 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 ممنونم از راهنمایی تون ببخشید در این فایل من اون پوشه رو نمیبینم [ATTACH=CONFIG]1078[/ATTACH] لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 6 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 جسارتا برنامه ی قوی برای ویرایش ای پی کا در این نسخه چی هستش؟ من با هر برنامه ای میخوام دیکامپایل کنم ارور میده ای پی کا تول رو هم اخرین ورژنش رو میدم به برنامه اما بازم کامل استخراج نمیکنه apk رو اندروید فایل 5 هستش لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 آبان، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 جسارتا برنامه ی قوی برای ویرایش ای پی کا در این نسخه چی هستش؟ من با هر برنامه ای میخوام دیکامپایل کنم ارور میده ای پی کا تول رو هم اخرین ورژنش رو میدم به برنامه اما بازم کامل استخراج نمیکنه apk رو اندروید فایل 5 هستش آموزش ها در این مرجع هست کافیه سرچ کنید شما ابتدا framework-res.apk و twframework-res.apk را با دستور if نصب کنید سپس اقدام به دیکامپایل این نرم افزار ها بکنید توصیه میکنم این تایپک را با دقت بسیار مطالعه کنید http://forum.gsm-developers.com/post38712.html#post38712 اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.