persian.gsm 14 ارسال شده در 3 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2017 دوستان گوشی ایفون4 با کارتن دسرسی هم به سازنده اکانت نداره مالک آیا راهی هست بازشه؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 4 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 2017 دوستان گوشی ایفون4 با کارتن دسرسی هم به سازنده اکانت نداره مالکآیا راهی هست بازشه؟ سلام راه باز کردنش اومده ولی خب فک کنم آنتن نمیده بعدش اما می تونی حدود 800 تومن هزینه کنی و فکتوری باز کنی که برای 4 ارزش نداره چون 800 بدی 4 تا ایفون 4 می خری خخخ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
myappleid 10 ارسال شده در 17 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 2017 ادرس ایمیل رو دارید ؟* My-AppleiD Int لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 در در 26 مرداد 1396 در 13:50، myappleid گفته است : ادرس ایمیل رو دارید ؟* نه خوده مالک ریست کرده بعدش آورده شنیده بودم اگر فوند مای فون فعال نباشه میشه یه کارایی کرد دوستان هیچ اطلاعاتی ندارن؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 در در 13 مرداد 1396 در 03:46، persian.gsm گفته است : دوستان گوشی ایفون4 با کارتن دسرسی هم به سازنده اکانت نداره مالک آیا راهی هست بازشه؟ این عمل مراحل زیر را طی کن: ابتدا به آدرس https://appleid.apple.com مراجعه کنید. حالا روی گزینه Forgot Apple ID or Password هنگامی که درخواست وارد کردن مشخصات اپل آیدی را مشاهده کردید بر روی گزینه Forgot Apple ID کلیک کنید. سپس باید نام، نام خانوادگی و آدرس ایمیل خود را وارد کنید. به اینباکس ایمیل وارد شده مراجعه کنید و در پیام دریافتی قادر به مشاهده مشخصات اپل آیدی خود خواهید بود. پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 8 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2017 واقعا سپاس گذارم امیدوارم مشکل حل شه من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
arashlar 16 ارسال شده در 9 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2017 سلام دوست عزیز . راهکار های زیادی هستش . ولی چون گوشی اکتیو نمیشه . آنتن نمیده . iphone 4 ios7 راحت باز میشه از طریق ssh و بردن گوشی به DFU . ,ولی مشکل آنتن پیدا میکنی . راهکارهایی اومده که مشکل آنتن حل کنه ولی تو ایران جواب نمیده ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.