Naruto 26 ارسال شده در 1 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2017 سلام خسته نباشید cert رایت کردم ولی یک سیم رو میشناسه سیم دو نمیاد ممنون میشم کمکم کنید [ATTACH=CONFIG]968[/ATTACH] لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 1 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2017 سلام خسته نباشیدcert رایت کردم ولی یک سیم رو میشناسه سیم دو نمیاد ممنون میشم کمکم کنید [ATTACH=CONFIG]968[/ATTACH] این سرتی که رایت کردید با این سریال همخوانی دارد همین بوده؟ چک کنید با نوت پد میتونید باز کنید ببینید با یه مدل نزدیک بهش dsباشه که قابلیت دستی وارد کردن سریال داشته باشه تست کنید پچ هم انجام بدید با انتخاب مدل هایی که پچ دارند مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 2 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 سلام خسته نباشیدcert رایت کردم ولی یک سیم رو میشناسه سیم دو نمیاد ممنون میشم کمکم کنید [ATTACH=CONFIG]968[/ATTACH] درود توسط دانگل bst سوپر سریال رایت کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 2 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 بهترین روش برای سریال j500 و j700 سوپرسریال با bst هستش با z3x ریپر کنید بعدش پچ نتورک بهتره حالا هم فکر کنم سرت تک سیم زدید اینطور شده با نوت پد باز کنید سرت رو ببینید تک سیم احتمالا لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 2 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 سلام سرتی که رایت شده رو شات گرفتم میفرستم براتون باکس bst هم ندارم متاسفانه [ATTACH=CONFIG]969[/ATTACH] لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 2 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 ببخشید عکسی که فرستادم اشتباه بود [ATTACH=CONFIG]970[/ATTACH] این سرتی هست که رایت کردم لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 2 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 دوستان ممنون میشم یه راه حلی نشون بدید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 درود دوست گرامی بارها این مسئله تو انجمن مطرح شده میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید http://forum.gsm-developers.com/thread12220.html و همینطور از این فایل سرت برای گوشیهای دو سیم کارت دانلود فایل سرت جهت ترمیم سریال و شبکه سامسونگ Cert SM-J500H Dual Sim لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 2 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 دوست عزیز بالا هم گفتم bst ندارم ولی برای فایلی که تو سایت قرار داره باید bst باشه راه دیگه ای هست بشه درست کرد ؟ باکس موجود Z3X لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 2 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2017 دروددوست گرامی بارها این مسئله تو انجمن مطرح شده میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید http://forum.gsm-developers.com/thread12220.html و همینطور از این فایل سرت برای گوشیهای دو سیم کارت دانلود فایل سرت جهت ترمیم سریال و شبکه سامسونگ Cert SM-J500H Dual Sim دوست عزیز همین اموزش هایی رو که اقا حامد زحمت کشیدن با z3xانجام بدید مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.