mobile.baran 12 ارسال شده در 30 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2017 سلام یه htc one m8 wlv اومده واسم سریال هم داره شبکه موجود نیست کاستوم رام زدم رسمی زدم درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید. آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 30 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2017 دوستان اینو هم اضافه کنم وقتی سیم کارت رو میندازی روش میزنه sim card is not from verizon wireless دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 31 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2017 دوستان مشکل انتنش رو رفع کردم الان 4gو3g نمیشه آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 31 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر، 2017 دوستان انجمن رو واسه چی راه اندازی کردین دو روزه جواب سوالمو نمیدین؟ آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 5 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2017 ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی و این همه ادعایی که دارند واقعا دمتون گرم آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.