Zeya 10 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز g700 صدا بلنگو در نمیاد و صدای بازر و میکروفون مشکل نداره فقط بلنگو صدا نداره خودبخود اینجوری شده بلنگو عوض شده حتی با اورجینال اما بازم درست نشده مسیر و سلوشن از این مشکل و یا راهنمایی که بتونم این مشکل رو رفع کنم ممنون میشم در اولین فرصت لطفتون شامل حال بنده بشه خیلی واجبه لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز g700 صدا بلنگو در نمیاد و صدای بازر و میکروفون مشکل نداره فقط بلنگو صدا نداره خودبخود اینجوری شده بلنگو عوض شده حتی با اورجینال اما بازم درست نشده مسیر و سلوشن از این مشکل و یا راهنمایی که بتونم این مشکل رو رفع کنم ممنون میشم در اولین فرصت لطفتون شامل حال بنده بشه خیلی واجبه سلام...دروود خدمت شما... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
Zeya 10 ارسال شده در 25 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 سلام عزیز ممنون از لطفت ولی این مال بازر مکالمس من بلنگوی بزرگی که صدای زنگ و پخش اهنگ میکنه میخوام بلنگوی بزرگ پشت گوشی اونو برام بزاری ممنون میشم واقعا لینک ارسال
koroshhoma 10 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 دوست عزیز فلتی ک اسپیکر روش میخابه رو تعویض یا جامپر کن ببین مشکل حل میشه اول تست کنن ببین اصلا اتصال داره لینک ارسال
yuzar2665 10 ارسال شده در 26 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2017 با سلام.تو این مدل تغذیه mt6320ga بکار رفته ک همش از قسمت بلندگو اسیب میبینه بعد از اینگه از مسیر مطمن شدید mt6320 تعویض کنید مشکل حل میشه لینک ارسال
Zeya 10 ارسال شده در 29 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر از راهنماییتون اره فلط عوض کردم اما باز جواب نگرفتم مسیرم سالمه پس یعنی مشکل از تغذیس ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.