shahin-gsm 12 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 با سلام یه s6 دارم G920F کامل فلش میشه تو حالت دانلود مد هم میره ولی بعداز فلش تو همون لوگو اول که نوشته Galaxy S6 گیر میکنه یعنی روی لوگو samsung هم نمیره وقتی هم خاموش میشه میزنم به شارژ لوگوی باتری میاد ولی پر نمیشه وقتی هم از شارژ درمیارم فورا خاموش نمیشه یعنی باتری کار میکنه اساتید لطفا کمک کنید لینک ارسال
wahid26 350 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 با سلامیه s6 دارم g920f کامل فلش میشه تو حالت دانلود مد هم میره ولی بعداز فلش تو همون لوگو اول که نوشته galaxy s6 گیر میکنه یعنی روی لوگو samsung هم نمیره وقتی هم خاموش میشه میزنم به شارژ لوگوی باتری میاد ولی پر نمیشه وقتی هم از شارژ درمیارم فورا خاموش نمیشه یعنی باتری کار میکنه اساتید لطفا کمک کنید با سلام دوست عزیز به همون ورژن گوشی ریکاوری twrp یا cf root رو دانلود و رایت کنید انشاءالله مشکل تون حل میشه البته من همین مشکل رو داشتم مشکل از فایل بود ولی ریکاوری که رایت کردم حل شد چندین مدل از سری های سامسونگ که همین مشکل رو دارن با ریکاوری یا cf root مشکل شون حل میشن هیچ وقت به خودت مغرور نشو برگ ها همیشه وقتی می ریزند که فکر می کنند،طلا شده اند. میایی پست رو میبینی یک دونه از اینارو بزن روحیه بگیرم My Telegram لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 24 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 با سلام دوست عزیز به همون ورژن گوشی ریکاوری twrp یا cf root رو دانلود و رایت کنید انشاءالله مشکل تون حل میشه البته من همین مشکل رو داشتم مشکل از فایل بود ولی ریکاوری که رایت کردم حل شد چندین مدل از سری های سامسونگ که همین مشکل رو دارن با ریکاوری یا cf root مشکل شون حل میشن زدم حل نشد لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 دوست عزیز اگه موقع اپدیت اینجوری شده با اخرین ورژن فلش کنید 4 فایله اگر موقع دانگرید اینجوری شده مشکل میتونه از فایل efs باشه چون بعضی مواقع دانگرید efsاسیب میبینه که گاها باعث میشه گوشی رو ارم بمونه شما سعی کنید با اخرین ورژن و بخصوص رام منطقه خودش فلش کنید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.