bashir_cfz 10 ارسال شده در 23 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 سلام یه honor 4c اومد دستم که تو اب افتاده بود و تمام مسیرهاشو چک کردکم درست بود و همه آیسی هایی رو که میدونستم چک کردم مشکلی نداشتن, تا چ و ال سی دی این گوشی رو رو یه برد و گوشی دیگه تست کردم کار میکرد و روی این گوشی که تو اب افتاده یه تاچ و ال سی دی دیگه تست کردم ولی اونم کار نمیکرد همه مسیرهاشو دوباره چک و درست کردم و خیلی از آیسی ها رو هم چک کردم, اما موندم مشکل اساسی این کجاست که ال سی دی روشن میشه, اما تاچش کار نمیکنه, دوستان راه حلی یا ایسی مشخصی که ممکنه باعث عدم کار کردن تاچ بشه رو سراغ دارن که رو اون کار کنم و یا تعویض کنم؟ با تشکر لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام یه honor 4c اومد دستم که تو اب افتاده بود و تمام مسیرهاشو چک کردکم درست بود و همه آیسی هایی رو که میدونستم چک کردم مشکلی نداشتن, تا چ و ال سی دی این گوشی رو رو یه برد و گوشی دیگه تست کردم کار میکرد و روی این گوشی که تو اب افتاده یه تاچ و ال سی دی دیگه تست کردم ولی اونم کار نمیکرد همه مسیرهاشو دوباره چک و درست کردم و خیلی از آیسی ها رو هم چک کردم, اما موندم مشکل اساسی این کجاست که ال سی دی روشن میشه, اما تاچش کار نمیکنه, دوستان راه حلی یا ایسی مشخصی که ممکنه باعث عدم کار کردن تاچ بشه رو سراغ دارن که رو اون کار کنم و یا تعویض کنم؟ با تشکر این مورد رو داشتم ورژنی بود باید تاچ و ال دیگه تست کنید یا اینکه مقاومت هایی که روی فلت تاچ هست با تاچ جدید بررسی کنید که نحوه قرار گیریشون یکی هست یا ن؟حتی المکان شبیه هم باشن هم ممکنه تاچ جواب بده ولی مهم نحوه قرار گیری مقاومت ها هس لینک ارسال
bashir_cfz 10 ارسال شده در 25 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 این مورد رو داشتم ورژنی بود باید تاچ و ال دیگه تست کنید یا اینکه مقاومت هایی که روی فلت تاچ هست با تاچ جدید بررسی کنید که نحوه قرار گیریشون یکی هست یا ن؟حتی المکان شبیه هم باشن هم ممکنه تاچ جواب بده ولی مهم نحوه قرار گیری مقاومت ها هس مشکل اینه که این تاچ رو یه گوشی دیگه کار میکنه و حتی تاچ جدید هم رو این گوشی تست کردم کار نمیکنه احتمالا مشکل از یکی از ایسی ها و یا مقاومت های روی برد باشه که من نمیدونم کدومه و گرنه اگه از فلت بود رو یه گوشی دیگه هم کار نمیکرد لینک ارسال
yuzar2665 10 ارسال شده در 26 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2017 سلام دوست عزیز شما یک درایور تاچ چهار بایه دارید ک احتمالا ولتاز ورودی ای سی قطع شده یک سیم از یک ولتاز مثبت ب ورودی ای سی بکشین مشکل حل میشه لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 26 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2017 مشکل اینه که این تاچ رو یه گوشی دیگه کار میکنه و حتی تاچ جدید هم رو این گوشی تست کردم کار نمیکنه احتمالا مشکل از یکی از ایسی ها و یا مقاومت های روی برد باشه که من نمیدونم کدومه و گرنه اگه از فلت بود رو یه گوشی دیگه هم کار نمیکرد دوست عزیز شما اگه یه نگاه به cpu بندازی همه چیز و متوجه میشی !!! لینک ارسال
mostafa0663 0 ارسال شده در 19 آذر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2018 سلام ایراد از تاچ هاست با اندروید 5 و 6 مشکل دارن.یا اندروید رو به 4.4.2 برگردون یا تاچ روکار بنداز لینک ارسال
farahmand 2 ارسال شده در 15 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2018 مشابه این مشکل اگه نرم افزاری نباشه باتعویض کانکتورتاج حل کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.