alijaspercom 11 ارسال شده در 21 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2017 بی زحمت جواب بدید..با داشتن frp میزنه ؟فارسی سازی چی؟گوشی ها منطقه چین رو راحت فارسی میکنه ؟ ببین frp رو تو حالت adb میزنه اما میشه با خوده برنامه و با فایل بوت stock براش فایل روت فایل حذف پین فایل فعال کردن adb بسازی تو چن ثانیه اما زمینش اینه که باید ی گوشی باشه بدون مشکل که بتونی اینکارارو کنی ینی debug فعال کنی به adb وصل شی و ازون مدل هرچی اومد رایت کنی روش فعال میشه بعد تو چن ثانیه بر میداره برای فارسی من فقط نتونستم ی asus رو فارسی کنم هرچی زدم فارسی کرده کمی باگ داره ولی بی نهایت عالیه میتونم مودبانه بگم bmt اشغاله در برابره این هم ارزونتره هم آپشن انحصاری داره که مختص تیم خودشونه تقلید نیس حتی میتونی گوشییرو که فارسی کردیو اگه وقت داد مشتریتون از روش بکاپ بگیری بعد با ادین رایت کنی رو همون مدل مشتری های من که کل زمانیکه میدن 30 مین هس برای هرکاری متاسفانه من جایی هستمکه نمیتونم بکاپ بگیرم اگه شما در محل مغازه داشته باشی که میتونی یکی دو روز زمان بگیری زمان فارسی کردنشم بستگی به سرعت نت وسیستم داره حدودا 20 الی 30 مین لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 21 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2017 ببین frp رو تو حالت adb میزنهاما میشه با خوده برنامه و با فایل بوت stock براش فایل روت فایل حذف پین فایل فعال کردن adb بسازی تو چن ثانیه اما زمینش اینه که باید ی گوشی باشه بدون مشکل که بتونی اینکارارو کنی ینی debug فعال کنی به adb وصل شی و ازون مدل هرچی اومد رایت کنی روش فعال میشه بعد تو چن ثانیه بر میداره برای فارسی من فقط نتونستم ی asus رو فارسی کنم هرچی زدم فارسی کرده کمی باگ داره ولی بی نهایت عالیه میتونم مودبانه بگم bmt اشغاله در برابره این هم ارزونتره هم آپشن انحصاری داره که مختص تیم خودشونه تقلید نیس حتی میتونی گوشییرو که فارسی کردیو اگه وقت داد مشتریتون از روش بکاپ بگیری بعد با ادین رایت کنی رو همون مدل مشتری های من که کل زمانیکه میدن 30 مین هس برای هرکاری متاسفانه من جایی هستمکه نمیتونم بکاپ بگیرم اگه شما در محل مغازه داشته باشی که میتونی یکی دو روز زمان بگیری زمان فارسی کردنشم بستگی به سرعت نت وسیستم داره حدودا 20 الی 30 مین همینه اگه frp رو تو حالت adb میزنه، بقیه هم میزنن دوست عزیز ......نکته مهمش همینه..مرسی........ irgsm لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 21 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2017 همینه اگه frp رو تو حالت adb میزنه، بقیه هم میزنن دوست عزیز ......نکته مهمش همینه..مرسی........ شما فکنم متوجه نشدی میتونی با فایل boot stock فایل adb بسازی که فعال شه کل ورژن اندرویدارو برداره همچین قابلیتاریو هیچ باکسی نداره حالا خودانی شما نخر لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 22 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2017 شما فکنم متوجه نشدی میتونی با فایل boot stock فایل adb بسازی که فعال شه کل ورژن اندرویدارو برداره همچین قابلیتاریو هیچ باکسی نداره حالا خودانی شما نخر با سلام برای ساخت دانگل برنامه نویس زحمت میکشه ولی الان به روز بودن بیشتر مهم قابلیت جدید زیاد نیست دیگه ساخت کرنل با adb فعال از اصول اولیه توسعه اندروید هست با برنامه زیر هم می تونید با قرار دادن فایل بوت adb رو فعال کنید هنگام بوت دستگاه معرفی ASSAYYED KITCHEN - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers بیشتر کارها رو آسونتر میکنه خود Z3X هم برای برداشتن FRP در اکثر مواقع ADB رو فعال میکنه قیمت دانگلشون خوب اگه بتونن قابلیتهای خود Z3x و پشتیبانی از mtk رو اضافه کنند لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 22 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2017 با سلام برای ساخت دانگل برنامه نویس زحمت میکشه ولی الان به روز بودن بیشتر مهم قابلیت جدید زیاد نیست دیگهساخت کرنل با adb فعال از اصول اولیه توسعه اندروید هست با برنامه زیر هم می تونید با قرار دادن فایل بوت adb رو فعال کنید هنگام بوت دستگاه معرفی ASSAYYED KITCHEN - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers بیشتر کارها رو آسونتر میکنه خود Z3X هم برای برداشتن FRP در اکثر مواقع ADB رو فعال میکنه قیمت دانگلشون خوب اگه بتونن قابلیتهای خود Z3x و پشتیبانی از mtk رو اضافه کنند من هم با این هم با ی برنامه دیگه کار کردم برای ساخت adb اما رایت نمیگرد احتمالا اشکال از کاره من بوده اما این هرچی زدم اکی بوده فعلا که تیمی نتونسته بنظر من یسری از کارای این تیمو انجام بده در هر صورت من ازش کلی پول دراوردم به نظر من این مهمه الان اولو اخر ی راهی برای frp میاد اما اینکه برای فارسی کردن فایل نخواد محشره الان همه دنبال اینن تا بری 2 گیگ فایل دانلود کنی بعد فرداش اندرود بالاترش بیاد بری فایل اونو بخری بنظرم عالیه لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 24 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 من هم با این هم با ی برنامه دیگه کار کردم برای ساخت adb اما رایت نمیگرد احتمالا اشکال از کاره من بوده اما این هرچی زدم اکی بوده فعلا که تیمی نتونسته بنظر من یسری از کارای این تیمو انجام بده در هر صورت من ازش کلی پول دراوردم به نظر من این مهمه الان اولو اخر ی راهی برای frp میاد اما اینکه برای فارسی کردن فایل نخواد محشره الان همه دنبال اینن تا بری 2 گیگ فایل دانلود کنی بعد فرداش اندرود بالاترش بیاد بری فایل اونو بخری بنظرم عالیه در مورد برداشتن کد بدون حذف اطلاعات عملکردش چطوره ؟ لینک ارسال
eyvaltavahom 10 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 من دارم به درد نمیخوره هرچی زدم نتونسته یا ارور داده.... فعلا پولتو حروم نکن داداش لینک ارسال
sina7898 0 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2020 سلام. گوشی هواوی y600 رو با eft فارسی کردم الان قسمت ساعت و تاریخ بهم ریخته لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2020 در 5 ساعت قبل، sina7898 گفته است : سلام. گوشی هواوی y600 رو با eft فارسی کردم الان قسمت ساعت و تاریخ بهم ریخته لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید درود یه رام خودش بزنین درست میشه موفق باشین... A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
rasem 1 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2020 نه تو گزینه one click میشه بدون حذف اطلاعات برداشت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.