davoddanialy 56 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 نرم افزار blackberry link رو دانلود کنید و گوشی رو به سیستم متصل کنید از گزینه ریکاوری میتونید آخرین نسخه متناسب رو دان و فلش کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 20 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2017 اعلام نتیجه با تشکر درستش کردم نرم افزار blackberry link رو دانلود کردم Autoloade مخصوص گوشی طبق پشت باطری که (SQN100-3) هست رو از لینک زیر که مستقیم هم هست دانلود کردم http://downloads.blackberry.com/upr/developers/downloads/Autoload-SQN100-3-DevAlphaC-10.3.1.997.exe گوشی رو وصل کردم Autoloader رو اجرا کردم 3 ثانیه پاور رو فشار دادم رفت دانلودینگ و شروع کرد به فلش تمام لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.