Abbas_2010 15 ارسال شده در 17 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 درود تبلت فوق فقط تو حالت خاموش علامت شارژ داره سوکت شارژ رو چار بار عوض کردم ولی هنوز مشکل داره لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 17 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 دوست عزیز مشکلتون هم نرم افزاری احتمالش هست هم سخت افزاری اکثر تبلت های لنوو یا از باتری مشکل دارن یا پایه مثبت سوکت شارژ اولین پایه از سمت راست .شما با یه باتری دیگه چک کن یه بار با تعویض باتری مشکلم حل شده تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 17 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 دوست عزیز مشکلتون هم نرم افزاری احتمالش هست هم سخت افزاری اکثر تبلت های لنوو یا از باتری مشکل دارن یا پایه مثبت سوکت شارژ اولین پایه از سمت راست .شما با یه باتری دیگه چک کن یه بار با تعویض باتری مشکلم حل شده ممنون میشم اگه سلوشن یا آی سی شارژ رو بهم نشون بدید لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 17 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 تصویری تو اینترنت پیدا نکردم شما از اطراف سوکت شارژ عکس بندازید براتون مشخص کنم تا راحت حل کنید مشکلتون رو تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
tandisgonbad 12 ارسال شده در 3 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2017 در در 26 تیر 1396 در 22:44، Abbas_2010 گفته است : درود تبلت فوق فقط تو حالت خاموش علامت شارژ داره سوکت شارژ رو چار بار عوض کردم ولی هنوز مشکل داره سلام دوست عزیز لطفا در محل مناسب درخواست بدید اینجا مشکلات سامسونگ هست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.