Pejvak 58 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 با سلام اکثر همکارا به این مشکل بر خوردین که بعد از فارسی کردن این مدل مشکلاتی از قبیل از کار افتادن نوتیفیکیشن (نوار اعلان ) کاهش شدید سرعت نگرفتن والپیپر و. . . . این مشکل توی بیلد های بالا با تعویض رام اروپایی هم حل نمیشه برای حل این مشکل فقط کافیست گوشی رو با فایل ضمیمه فلش کنید من خودم به شخصه این اموزشو توی هیچ سایتی ندیدم:-;( شکیبا باشید dload.zip مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
J_GSM 11 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 ممنون از پست مفیدتون یک سوال داشتم یک فایل واسه فارسی سازی که توسط مدیریت عزیز گذاشته واسه گوشی g6-u10 بود منم دیروز زدم رو گوشی نوار اعلان ها رفت حالا گفته برمیگردم ابن نوار اعلان ها برام برگردون با این فایل شما برای اون گوشی هم این مشکل حل میشود با تشکر ----------------- لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 15 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 ممنون از پست مفیدتون یک سوال داشتم یک فایل واسه فارسی سازی که توسط مدیریت عزیز گذاشته واسه گوشی g6-u10 بود منم دیروز زدم رو گوشی نوار اعلان ها رفت حالا گفته برمیگردم ابن نوار اعلان ها برام برگردون با این فایل شما برای اون گوشی هم این مشکل حل میشود با تشکر ----------------- عزیز این فایل رو فقط برای y530 تست کردم مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 درود دوست عزیز این فایل رو من روی 5 تا y530 تست کردم و روی هیچکدوم جواب نداد.. موفق باشید.. لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 احتمالا این فایل روی بیلدهای پایین جواب میده.دوستان روی چه بیلدی تست کردن ؟ استارتر تاپیک هم لطفا روی بیلدی که فایل جواب میده رو ذکر کنند. لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2015 احتمالا این فایل روی بیلدهای پایین جواب میده.دوستان روی چه بیلدی تست کردن ؟ استارتر تاپیک هم لطفا روی بیلدی که فایل جواب میده رو ذکر کنند. درود ارش جان من روی این بیلد ها زدم و جواب نداد... تشکر........ b187 b511 b515 لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام....دوستان این لینک رو دان کنید شایدبدردتون خورد.... To Fix Huawei _ logo,notificaltion toggle,re_ option error تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام خدمت عزیزان اول اینکه عذر میخوام بابت تاخیر عزیزان اگر نتونستن با اموزش جنای قرایی مشکل رو حل کنن بیام بدن تا فایل 100% بدم خدمتشون مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2015 همکار گرامی لطفا فایل رو ارائه کنید تا درصورت نیاز دیگر دوستان ازش استفاده کنن... موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.