hamed1028 15 ارسال شده در 16 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2017 باسلام...گوشیو همکار اورده که بعد اپدیت سریال و بیسباند پریده....کارهایی ک انجام دادم فلش 4فایل فلش با اخرین بیلد رایت اخرین ورژن فایل کامینیشن رایت مودم البته ورژن پایین بود...باکس هم z3x دارم....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن..باتشکر لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 16 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2017 سلام درود با نرم افزار Smart Switch رام منطقه رو گیر بیارین بعد دانلود کنید بعد رایت کنید منم همین مشکل رو داشتم حل شد لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 16 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2017 دوست عزیز همیشه موقع فلش گوشی سعی کنید ورژن گوشی رو یادداشت کنید چون هر مشکلی پیش بیاد با ورژن قبلی میتونید حل کنید حتی مشکل سریال و بیسباند که اینجوری دیگه نیازی به ترمیم و باکس نخواهید داشت شما اگه باکس z3x دارید کافیه مدل رو انتخاب کنید گزینه repair رو بزنید و شماره سریال هارو بصورت دستی وارد کنید موفق باشید تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 17 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 باسلام...گوشیو همکار اورده که بعد اپدیت سریال و بیسباند پریده....کارهایی ک انجام دادم فلش 4فایل فلش با اخرین بیلد رایت اخرین ورژن فایل کامینیشن رایت مودم البته ورژن پایین بود...باکس هم z3x دارم....ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن..باتشکر یه ریست efs بزن بیس باند که برگشت سریال بزن ریپیر نتورک بزن تمام آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 17 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 با یکی از بیلدهایی که 2017 ریلیز شده فلش کنی مشکل حل میشه لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 17 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2017 ممنون مشکل با پاک کردن دستی پوشه efs حل شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.