Zeya 10 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز گوشی هواوی g630 که سیمکارت بالا نمیاره شماتیک مسیر سیمو ممنون میشم برام بزارین یا اگه مشکل مشابه داشته کسی راهنماییم کنه سوکتا سالمه و خودبه خود این مشکل پیش اومده رام زدم سرویسم کردم لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 درود شما سریال دارید و بیس باند؟ لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز گوشی هواوی g630 که سیمکارت بالا نمیاره شماتیک مسیر سیمو ممنون میشم برام بزارین یا اگه مشکل مشابه داشته کسی راهنماییم کنه سوکتا سالمه و خودبه خود این مشکل پیش اومده رام زدم سرویسم کردم من این مشکل رو تو g620 داشتم با تعویض هارد اوکی شد بدون سیم کارت بالا میومد ولی وقتی سیم کارت مینداختی بالا نمیومد رو لوگو میموند آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 اگه از مسیر سیمکارت اطمینان دارید احتمال زیاد هارد مشکل داره من یه بار هارد رو عوض کردم مشکلم حل شده شما بازم با اخرین بیلد گوشیتونو فلش کنید download.jpg تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
Zeya 10 ارسال شده در 19 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2017 ممنون از تمام پیشنهادها و کمک دوستان گلم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.