Zeya 10 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 سلام اساتید محترم یه گوشی هواوی l21 دارم که با ارور هنذفری حتی وقتی هنذفری وصل نیست درگیرم سرویس کردم سوکتو برداشتم اما نشانگر هنذفری هنوز هست علت ابخوردگی مختصری بوده سلوشن و عکس مسیر هنذفری رو اگه کسی داره برام بزاره خیلی واجبه تشکر از سایت خوبتون لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 دوست عزیز این مشکل اکثرا از سوکت هندزفری یا سوکت شارژ پیش میاد در گوشیهای سونی اریکسون در صورت خرابی ایسی صوت این مشکل پیش میاد شما سوکت هندزفری رو کامل تعویض کنید در صورت باقی بودن مشکل تمام پایه های سوکت هندزفری یا سوکت شارژ رو دوباره لحیم کنید چند بار با لحیم دوباره پایه ها مشکلم حل شده تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
Zeya 10 ارسال شده در 13 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 دوست عزیز این مشکل اکثرا از سوکت هندزفری یا سوکت شارژ پیش میاد در گوشیهای سونی اریکسون در صورت خرابی ایسی صوت این مشکل پیش میادشما سوکت هندزفری رو کامل تعویض کنید در صورت باقی بودن مشکل تمام پایه های سوکت هندزفری یا سوکت شارژ رو دوباره لحیم کنید چند بار با لحیم دوباره پایه ها مشکلم حل شده سلام ممنون از راهنماییتون لینک ارسال
Zeya 10 ارسال شده در 19 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2017 تمام این راه هارو رفتم اما مشکل همچنان باقیست احتیاج به مسیر هنذفری دارم کسی برام میزاره ممنون میشم خیلی واجبه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.