rezakeshavarza 15 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 سلام این گوشی قفل شبکه داره باکس z3x برای انلاک کد MSL می خواد کسی داره؟ یا چطوری میشه انلاک کرد؟؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 سلام باید کد msl بخرید تا بتونید این مدل رو آنلاک کنید. یا در ورژن جدید z3x با پرداخت کردیت آنلاک کنید. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 به صرفه ترین کار اینه از پک کردیت z3x استفاده کنید توی این ماه5 کردیت و از ماه آینده 10 کردیت کم میکنه از حساب شما خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 12 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 به صرفه ترین کار اینه از پک کردیت z3x استفاده کنیدتوی این ماه5 کردیت و از ماه آینده 10 کردیت کم میکنه از حساب شما باکسم کردیت نداره از کجا تهیه کنم ؟ کسی داره؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 13 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 کسی نداره دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 13 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2017 کسی نداره دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در تلگرام باشی گروهای موبایل هی تبلیغ میزارن اسم نمیتونم بزارم اینجا میشه تبلیغ ولی یه زنگی بزن فروشگاه زیر ببین دارن(ولی ایندفعه رو میزارم کارت راه بیفته) جی پی جی استور | فروش باکس,کابل و ابزارآلات تعمیرات موبایل| آنلاک قفل شبکه کردیت پک 50 عددی میفروشن...نداشت میلاد حسینی میفروشه سایت رام 1 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.