mobilejavan 56 ارسال شده در 1 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2017 خوب من براتون فایل فارسیش پست بالا گذاشتم دیگه چرا دنبال روت و مورلوکال هستید سلام ممنون از لطف شما این مشکل تنظیمات و قفل داره یا نه؟ لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 1 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2017 سلامممنون از لطف شما این مشکل تنظیمات و قفل داره یا نه؟ نه داداش من فایل خراب که نمیزاریم تو سایت مشکل کسی رو 100برابر کنیم مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 8 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2017 MEGA درود و تشکر از بابت فایل ارزشمندتون....فقط بدلیل فوت وقت نتونستم ببینم این رام کوک شده ماله کیه و با رضایت اون این فایل اینجا گذاشته شده یا نه چون این فایل به قیمت 140000 هزار بفروش میرسه...اگر هم با رضایت ایشونه از مدیران درخواست دارم تا فایل رو به دانلود سنترمون انتقال بدن.... ممنون معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ali5600 10 ارسال شده در 8 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2017 MEGA سلام فایل را یا ادین در قسمت Ap لود کردم پیام خطا میدهد. فایل سالم است گوشی هم j3119s است. ممنون میشم راهنمایی کنید. md5 error binary is invalid همچین چیزی بود پیامش لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 8 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2017 درود با باکس اقدام به فلش کنید... معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 8 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2017 سلام فایل را یا ادین در قسمت Ap لود کردم پیام خطا میدهد. فایل سالم است گوشی هم j3119s است. ممنون میشم راهنمایی کنید. md5 error binary is invalid همچین چیزی بود پیامش دروود.... پسوند md5 رو از اخر فایل حذف کنید فایل تبدیل به tar میشه و حالت zip رو میگیره بعد فایل رو در اودین لود کنید وفلش کنید... هرگونه پیامد هنگام فلش زدن گوشی به عهده خودتون هست.. موفق باشید.. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
ali5600 10 ارسال شده در 12 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2017 سلام و تشکر با برداشتن md5 از انتهای نام فایل فلش انجام شد اما با فلش کردن فایل مربوط به فلش باز هم Set Warranty Bit Kernel را هنگام روشن شدن دارد> :46: لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 12 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2017 دروود... برای برداشتن این متن و اخطار باید رام رسمی و منطقه خود گوشی رو فلش و یکبار وایپ کنید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
PcCo 15 ارسال شده در 12 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2017 فایل روت رو دانلود و رایت کن اون فایل بالا مشکلی نداره " دزد دریایی بودن از پیوستن به نیروی دریایی خیلی جذابتر و شیرین تر است! " " Steven Paul Jobs " لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.