mohsen8 815 ارسال شده در 10 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2017 سلام دوستان یدونه گوشی j700h مشتری آورده میگه خود به خود اینطور شده روشن که می کنی روی همون اسپلاش ایکرین اولی میمونه به بوت نمیرسه اصلا هم ریکاوری نمیره در دانلودینگ مود frp فعال آخرین ورژن فریمور رو هم دانلود کردم کامل میگیره ولی بازم تغییری در وضعیتش ایجاد نمیشه دوستان تجربه ای ندارن مشکل میتونه سخت افزاری باشه با اینکه مشتری ادعا میکنه خود به خود به این روز افتاده؟؟ لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 10 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2017 سلام خود به خود روشن نمیشه از کلید پاور باشه؟ براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 10 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2017 سلامخود به خود روشن نمیشه از کلید پاور باشه؟ خیر خود به خود اصلا روشن نمیشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 11 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 بعضی وقتا مشتری راست نمیگه امکان ضربه خوردگی یا ابخوردگی و یا حتی هارد هست خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 11 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 من چنتاشو باز کردم مشکل ابخوردگی رو سوکت و فلت السیدی بود تمیز کردم اوکی شد.ولی جدیدا این مشکل تو مدلای جدید شایع شده.چنتا هم داشتم از جمله a520 و همین j7 ک اصلا درست نشد و فک کنم ایراد از هارد بوده لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 11 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 سلام و احترام این مشکل را روی j700f داشتم با تعویض ال سی دی مشکل حل شده. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 سلام دوستانیدونه گوشی j700h مشتری آورده میگه خود به خود اینطور شده روشن که می کنی روی همون اسپلاش ایکرین اولی میمونه به بوت نمیرسه اصلا هم ریکاوری نمیره در دانلودینگ مود frp فعال آخرین ورژن فریمور رو هم دانلود کردم کامل میگیره ولی بازم تغییری در وضعیتش ایجاد نمیشه دوستان تجربه ای ندارن مشکل میتونه سخت افزاری باشه با اینکه مشتری ادعا میکنه خود به خود به این روز افتاده؟؟ درود اقا محسن عزیز شما توسط دانگل bst یه بار wr.default efs بزنید احتمال داره مربوط efs باشه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
adib 16 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 اگر اخرین فریمور رو زدین و به نتیجه نرسیدین مشکلتون فقط با تعویض هارد حل خواهد شد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 12 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 ممنون دوستان خود مشتری که میگفت خودبهخود اینطوری شده آخرین فریمور هم زدم چندین بار میگیره ولی همون وضعیت پیت هم نمیگیره با bst و z3x تست کردم پس احتمالا همون هارد چون پیت در جا ارور میده تشکر از دوستان بخاطر به اشتراک گذاشتن تجربه ها گوشی رو هم دادم مشتری بردش لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 12 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2017 ممنون دوستان خود مشتری که میگفت خودبهخود اینطوری شده آخرین فریمور هم زدم چندین بار میگیره ولی همون وضعیت پیت هم نمیگیره با bst و z3x تست کردم پس احتمالا همون هارد چون پیت در جا ارور میدهتشکر از دوستان بخاطر به اشتراک گذاشتن تجربه ها گوشی رو هم دادم مشتری بردش سلام اگه pit نمیگیره رو ریکاوری هم نمیره به احتمال زیاد هارده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.