سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 سلام این گوشی اومد هیچ مشگلی نداره فقط خیلی خیلی دیر شارژ میشه یعنی باید هشت ساعت زیر شارژ باشه تا 100درصد بشه شارژ تست کردم باطری هم تست کردم بازم فرقی نکرده سوکت شارژ سالم و اثری از آبخوردگی نیست برای اطمینان هم آیسی شارژ رو هم عوض کردم بازم فرقی نکرد ایسی داخل تصویر ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 سلام.. دوست عزیز شما ای کاش قبل از ای سی شارژ سوکت رو تعویض و تست میکردید...بنده در چند مورد با مدلهای مختلف با تعویض سوکت با این که سالم بودند مشکل دیر شارژی رو حل کردم... موفق باشید معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 ممنون اصلا فکرشو نمی کردم از سوکت شارژ باشه چون قبلا یه دونه از همین ایراد داشتم که سکوت هم عوض کردم بودم ولی ایراد از آیسی بود این یکی رو هم نگا کردم دیدم سوکت سالم و آثری از آبخوردگی نیست گفتم حتمی از آیسی هست بازم ممنون با تعویض سوکت مشگل برطرف شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.