nokia5800 15 ارسال شده در 6 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 دوستان و اساتید سلام یه گوشی برام اوردن Model: HUAWEI SCL-U31 Firmware ver.: SCL-U31C185B151 روی لوگو ریستارت میشه frp هم داره با hde میزنم لاگ میده زده ولی بازم frp داره منوی ریکاوری هم نمیره دستورات فست بوت هم عملا روش اجرا نمیشه چون frp روشنه کوالکام هست و کد بوتلودر هم براش دارم ولی انلاک نمیشه کسی نظری داره غیر از اینکه هارد گوشی باشه ؟ لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 cm2 تست کردی با کابل edl mode ? لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 6 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 سلام مگه از این مدل چند تا سی پی یو داریم؟ این مدل mtk هست ها... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 سلام مگه از این مدل چند تا سی پی یو داریم؟ این مدل mtk هست ها... کوالکام هستش Y6 کلا هوایی دیگه مدل زیاد بوتلودر چرا باز نمیشه چه اروری میده؟ دستور fastboot getvar all رو بزنید ببینید اطلاعات بوتلودر رو میده بوتلودر باز بشه از فست بوت میشه راهش انداخت برای بوت ریکاوری هم دستور fastboot boot recovery.img ببینید میره روی ریکاوری لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 6 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 دوستان و اساتید سلام یه گوشی برام اوردن Model: HUAWEI SCL-U31 Firmware ver.: SCL-U31C185B151 روی لوگو ریستارت میشه frp هم داره با hde میزنم لاگ میده زده ولی بازم frp داره منوی ریکاوری هم نمیره دستورات فست بوت هم عملا روش اجرا نمیشه چون frp روشنه کوالکام هست و کد بوتلودر هم براش دارم ولی انلاک نمیشه کسی نظری داره غیر از اینکه هارد گوشی باشه ؟ باسلام به دوست عزیز بهتره اول frp روحل کنید مشکل اینکه گفتین روی لوگوریست میشه روبگین واینکه توضیحات کامل تری ازمشکل گوشی بدین تابهتراساتیدراهنمایی کنن باتشکر با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 گوشی رو خاموش کنیدو فایل و داخل مموری قرار بدید و فلش کنید اگه کوالکامه بعد از بالا اومدن بایپس کنید frp رو خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 7 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 cm2 تست کردی با کابل edl mode? دوست عزیز با کابل edl به حالت edl مگر با تست پوینت که ندارمش سلام مگه از این مدل چند تا سی پی یو داریم؟ این مدل mtk هست ها... کوالکام هستش کوالکام هستش Y6 کلا هوایی دیگه مدل زیاد بوتلودر چرا باز نمیشه چه اروری میده؟ دستور fastboot getvar all رو بزنید ببینید اطلاعات بوتلودر رو میده بوتلودر باز بشه از فست بوت میشه راهش انداخت برای بوت ریکاوری هم دستور fastboot boot recovery.img ببینید میره روی ریکاوری ممنونم تست میکنم پیغام mowt allwoved میده باسلام به دوست عزیز بهتره اول frp روحل کنید مشکل اینکه گفتین روی لوگوریست میشه روبگین واینکه توضیحات کامل تری ازمشکل گوشی بدین تابهتراساتیدراهنمایی کنن باتشکر ممنونم دوست عزیز ولی عرض کردم که با hde هم frp رو برمیدارم و لاگ اوکی میده ولی گوشی دوباره روی لوگو میاد و خاموش روشن و وقتی به فست بوت میرم دوباره Frp فعاله و اینکه بیلدی که روی گوشیه خیلی بالاس حتی تو سا ورت zzkey هم فایلش نبود دانلود کنم هرچند فایده ای هم نداره چون فعلا ریکاوری هم نمیره ممنونم از همه دوستان بنده پیگیری میکنم و انجام میدم امیدوارم به نتیجه برسم لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 8 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2017 Model: HUAWEI SCL-U31 Firmware ver.: SCL-U31C185B151 SN: 8BG7S15A26011411 FB LockState: LOCKED widevine LockState: LOCKED اینو با hde میده از فست بوت لینک ارسال
kaveh1_M 17 ارسال شده در 9 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 دوست عزیز با کابل edl به حالت edl مگر با تست پوینت که ندارمش کوالکام هستش ممنونم تست میکنم پیغام mowt allwoved میده ممنونم دوست عزیز ولی عرض کردم که با hde هم frp رو برمیدارم و لاگ اوکی میده ولی گوشی دوباره روی لوگو میاد و خاموش روشن و وقتی به فست بوت میرم دوباره Frp فعاله و اینکه بیلدی که روی گوشیه خیلی بالاس حتی تو سا ورت zzkey هم فایلش نبود دانلود کنم هرچند فایده ای هم نداره چون فعلا ریکاوری هم نمیره ممنونم از همه دوستان بنده پیگیری میکنم و انجام میدم امیدوارم به نتیجه برسم باسلام به دوست عزیز مشکل frp باباکس سیگما حل میشه بهتره بااین باکس تست کنید با رشد و پیشرفت تو، دیگران خود به خود شکست می خورند . به دیگران کاری نداشته باش؛ کار خودت را درست انجام بده . لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 9 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2017 ذکر کردم در پست های بالاتر گوشی اصلا فایل میگیره؟ که مشکل لوگو حل بشه؟ بعدش باید برین سراغ frp خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.