mr. 40 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 سلام همکاران محترم یه گوشی آوردن برام che1-l04 از حالت فست بوت خارج نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید بوتلودر آنلاک هست از فست بوت فلش کردم ریستارت کردم بازم حالت فست بوت میاد کلا خارج نمیشه راستی تست پوینت 9008 Qcom رو هم پیدا کرده ام از حالت edl میشه یه کاری کرد یا نه؟ لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 6 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 سلام کسی نیست جواب بده؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 مهر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 سلام همکاران محترمیه گوشی آوردن برام che1-l04 از حالت فست بوت خارج نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید بوتلودر آنلاک هست از فست بوت فلش کردم ریستارت کردم بازم حالت فست بوت میاد کلا خارج نمیشه راستی تست پوینت 9008 Qcom رو هم پیدا کرده ام از حالت edl میشه یه کاری کرد یا نه؟ درود. احتمالا کلید ولوم اتصال داره از لحاظ سخت افزاری چک کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 6 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 تست کرده ام جواب نداد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 مهر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 تست کرده ام جواب نداد به گفته مشتری چرا به این حالت افتاده ...؟ (همیشه موقع مطرح کردن مشکلتون حتما علت مشکل بوجود آمده رو هم به همراه کارای انجام شده ارایه بدید) اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 6 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2017 سلام آپدیت داده بود وقتی رستارت کرده بود به فست بود رفته نه ریکاوری مود لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 fastboot reboot که میزنید چه اتفاقی میفته؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 11 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 2017 fastboot reboot که میزنید چه اتفاقی میفته؟ سلام بازم به fastboot میرفت آخرش رام 4.4 از طریق فست بوت رایت کردم اوکی شد ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.